how could you be so dr evil?

Inatt är det lite för mycket Kanye i hörlurarna. På för hög volym och med för mycket dans och fest cirkulerande i hjärnan för att jag ens ska vara i närheten av att somna. Är nästan lite farligt taggad inför onsdag. Och lite för glad i allmänhet! Det känns som att det kan falla isär när jag minst anar det..


  

 In the night I hear 'em talk,
the coldest story ever told

Somewhere far along this road
he lost his soul,
to a woman so heartless..

How could you be so heartless?



the magic words

(Samtal mellan 2 tjejer en ganska sen lördagnatt)
- Fyfan vad jag hatar killar! ALLA killar.
- Eller hur. Dom är ju fan likadana allihop!
-Såna svin bara..
-Ja dom kan dra åt helvete!

(Den enas mobil ringer)
-Hej?
-Ja, jag ligger och sover.
-För att klockan är typ 3.
-Nej, du kan inte komma hit nu.

...samtalet fortsätter 10 min..

-Nej men Inte ikväll.
-Det är så bara.
-Då kan du väl sova hemma lika gärna?
-Mhm..
-Får jag kli på ryggen isf?
-Aja, kom hit då.


mio min mio

Jag kom att tänka på filmen som var den bästa i hela världen när jag var liten. Och är tvungen att lyssna på den helt sjukt vackra låten nu tills jag somnar <3

Coolt förresten att det är Christian Bale som spelar Benke/Jum-Jum ;o





& anledningen till att det är dålig update är att jag har varit en bitterfitta (som cissi så fint kallade mig) och helt enkelt inte haft lust.

Så äre. GODNATT NU

tidsfördriv

Alltså tålamod är inte precis min främsta egenskap. Och det enda jag gör nu är fan att vänta. Bland annat så väntar jag på..

Att hockeyn ska ta slut så att jag kan fortsätta kolla på Donnie Darko.
Att folk ska sluta vara sjuka osv så jag får se Blair Witch Project någon jävla gång, är den äcklig btw!?
Att det ska bli helg så Sara slutar jobba hela tiden och jag får träffa henne.
Att fittmånaden mars ska ta slut så det kan bli 1a april så jag kan åka till Jönköping och SUPA SKALLE, (som en söt vän uttryckte sig en gång i ett sms -vad gör du? -jag super skalle!), och sova med Johan<3
Att mitt liv som 19åring och förbannelsen att bli nekad på systemet ska ta slut, det vill säga 11 april. I lagom tid så jag hinner handla där en gång innan jag åker till Danmark och alltså lika gärna kan vara 19 igen. Vilket även är på påskafton och även då är det SUPA SKALLE som gäller.. men det vet ni va? Att det är obligatorisk närvaro för alla jag känner, det innebär typ alla som någonsin pratat med mig, eller alla som läser min blogg just nu, tillexempel du! (Vissa undantag)
Att det ska bli veckan efter påsk och dagen när jag & Alexander åker till Köpenhamn (Och jag inte åker med tillbaka)
Att jag ska hitta en femtiolapp nånstans så  jag kan köpa cigg..
Att det ska bli sommar så jag kan bli brun, eller fräknig eller vad jag blir nu för tiden.

Liksom vad gör man istället för att bara vänta hela dagarna? Om man nu är allergisk mot nyttiga sysslor som att städa eller träna & liknande astråkiga saker. Det blir ju mest att jag sover eller sitter här och blir dum i huvet ;o

Förresten, ett viktigt tillägg på min önskelista(några inlägg ner): Kanye West-brillor i den oerhört självklara färgen lila :D Undrar om det är normalt att älska en färg så mycket som jag älskar lila?
Jag ska nog göra bloggen mer lila..

narkotika hela långa dagen

Hej jag heter Simone jag är 20 om några veckor och jag är inte vuxen än, inte ens i närheten. Jag vill inte ta hand om mig själv och träna/äta regelbundet och lägga mig i tid på kvällarna. Jag vill inte att mitt största nöje i livet ska vara att åka på fiskeutflykter med min pojkväns familj eller middag med något annat par eller lägga en ansiktsmask och kolla på en tv4-film. Jag vill inte tro att jag kan berätta för någon vad som är viktigt här i livet och vad som inte är det.

Jag vill supa mer än vad jag tål och göra saker jag ångrar eller inte ens minns efteråt och sen vill jag vara bakfull och göra ingenting hela dagen efter. Jag vill gärna ha urringade kläder,tuperat hår och en jävla massa kajal, jag vill röka varje dag och äta fet snabbmat för att nästa dag tycka jag är fet och äta ingenting alls.

Jag vill vara lat och jag vill inte behöva tänka på någon annan än mig själv. Jag vill ha orealistiska drömmar och naiv syn på kärlek och livet överhuvudtaget. Jag vill tro att någon jag känt en vecka kan vara mannen i mitt liv för att han kollar på mig som att jag är det finaste han sett eller skriver ett gulligt sms. Och jag vill kunna hångla med 4 killar och en tjej för att sedan ligga med den snyggaste av dom, bara för att jag kan och har lust.

HAHA. Om man nu måste välja då. I alla fall så är jag hellre lite destruktiv och galen men fri, än inrutad, trygg och duktig.

Och jag hoppas att jag aldrig börjar ta mig själv på för stort allvar d;

no stress at all would waste our time

Åh jag vill vrida tillbaka klockan inatt. Uppleva igen, göra om, kanske göra annorlunda.. Eller det spelar inte riktigt någon roll nu. I alla fall bara vara där igen. En lekpark en sommarkväll, på ett tak med en solnedgång, en låt och en kyss. Eller några..

Tack för att du påminde mig! Allt det betydde mer än jag fattade då & du betyder mer än du vet <3

Minnen från min förmodligen bästa & konstigaste sommar (:
När jag jobbade på ICA & var fri från ...
Hur fan kunde jag falla tillbaka?










är man så skev i huvet att man inte kan äta kött får man väl äta sig mätt på sina jävla rotfrukter innan man går nånstans.

Igårkväll var vi hos en kompis till pappa och skulle käka. Fint, tänkte jag, då får man dricka öl, och glömde bort själva matdelen d; Det visar sig att det blir hemmagjord pizza, med köttfärs! Så min omtänksamma far ropar in mig i köket  och förklarar för vår värd Anders att jag nog vill ha något annat på min pizzadel än just köttfärs. Jahaja säger han obekymrat, öppnar kylskåpet och ska börja rabbla:

-Då ska vi se, det finns skinka om du vill ha.. salami..köttbullar hehe, hm ja det var nog det.
-Ehe, säger jag lite försiktigt då (man vill ju inte vara besvärlig liksom). Du kanske har nån tomat ellernåt?

Pappa står och flinar lite åt mig och åt Anders som inte har nån aning om att jag inte äter kött sen typ 3 veckor tillbaka. Ska tillägga att det här är en kille i pappas jaktlag som har älg & rådjurshorn hängandes på sin vägg och som jag ätit ett antal biffar, stekar, grytor och entrecôter hos i mina dagar.

- Vadå har du gått och blivit vegetarian? (Skämtsamt)
- Hehe ja jag har visst det..
- Hur tänker du då? (Väldigt skeptisk min)
- Njäe.. jag tyckte inte det kändes rätt att äta kött bara..

Var inte så sugen på att hamna i någon diskussion precis, Lyckligtvis var inte han heller det utan han mumlade bara nåt "jaha där ser man" öppnade frysen och tog fram lite räkor till mig. Som jag snällt fick pilla i mig samtidigt som jag satt och tänkte att vadfan, är det såhär jag ska ha det nu? Vad har jag gett mig in på?

Jag fick min öl iaf och hade en alldeles lagom trevlig kväll som jag spenderade genom att inte kolla på film.

spin my world

En perfekt start på en dag enligt mig innehåller:
altan, stol, filt, något varmt att äta/dricka, cigaretter, SOLSOLSOL & en radio med p3 på.
och håller på mellan 14 & 16 ungefär.

Det har iaf varit min rutin de senaste dagarna. Solterapi fungerar så in i helvete. No doubt!


Nu kom pappa hem med en fet tatuering över hela ryggen. Han fyller 40 nästa månad.. Samband? ;o
I alla fall så varen snygg och han verkade vara inställd på att ge mig min när jag fyller år! Tagg på det som fan.

& 11 April äre PARTY

Följ min blogg med bloglovin

- I made a new friend today.

- Real or imaginary?
- Imaginary.





















Jag ska ha en tatuering i födelsedagspresent. Punkt slut.

Andra saker jag önskar mig:
kamera
presentkort på systembolaget
lila mr rabbit
en pez-figur (inkl godisar)
kalle nilsson

SÅ ATT NI VET OM DET (;  PUSS

sov, kvinna!

Min sömnlöshet är inte ångestrelaterad nu. Bara blivit van vid nätterna, jag märker inte att tiden går liksom. Förrän som nu när det börjar ljusna ute. När jag vet att jag kan somna om jag vill så blir det en helt annan sak att vara kvar uppe, lugnt och skönt bara. Man fastnar lite. Inatt har det råkat vara lite annat folk uppe tillexempel, och ett svårt fall av musikextas som liksom inte gick att avbryta, och sen lite allmänt nördande bara.

Jag tror jag gillar natten lite för att ingen ändå förväntar sig att man ska göra något vettigt då. Vilket man verkar vara tvungen att göra på dagen.

Och förut idag hörde jag på radion att grisar kokas levande på slakterier i Sverigen, ägda av Scan. Sånt gör att det inte blir så svårt att strunta i att ha skinka på mackan osv. Ville påpeka eftersom folk verkar ha så svårt att förstå hur man tänker..

Och den 1 April ska jag till Jönköping och vara.. hm jag har väl tappat formen lite nu kanske, så chansar på.. top 10 fullast och kåtast på kåren med några av dom bästa jag vet. Bara att tänka på det gör mig lite full :):)

Att folk på andra sidan jorden börjar fundera på att sova nu är väl ett tecken på att jag också verkligen borde det, I guess.
Just därför får jag lust att vänta lite till. Haha fyfan.. vad ska det bli av mig?

out of the ground, into the sky








out of the sky into the dirt.

jag vill bli elektrisk, längst inne i dig

Det porrigaste jag kan komma på i hela världen måste förhelvete vara Joakim Thåströms röst. Jag vet inte var jag ska göra av mig själv ibland, när han skriksjunger så jävla hest och sexigt, GUUUUD. Som typ i Stå Aldrig Still eller Fuzzbox eller Elektrisk eller... Ge mig honom nu tack!



Sist när jag såg dig
Hur kul va det?
Som att gå på sin egen begravning

Sist när jag såg dig
Hur kul va det?
Allt syre i mitt rum tog slut

Sån...Sån
...Sån är du

Så många timmar
Så mycket tid
Som jag snurrar runt i din maskin

Så mycket dynga
Så mycket skit
Som jag skyfflat runt i din fabrik

Kom aldrig för nära
Kom aldrig hit igen
Tro aldrig att du nånsin är min vän

Håll dig långt, långt borta
Långt ifrån mig
Du är lika snäll som heroin

avundsjuk

Jaha, här satt jag och tyckte att jag hade en bra dag och allt var toppen. Härligt vårväder, sovit bra, fått lite saker gjorda och dessutom kollat igenom en säck kläder som jag la här när jag flyttade från Huskvarna till Jönköping för att de var för små.. och hittat lite jag kan ha igen, = NÖJD!
Hittade också ett par jätteutsvängda ;o (hur tänkte jag?) jeans som hade varit helt perfekta att ha i lördags, så hade folk fattat att jag inte var indian utan hippie. Men men, vem hade trott att kolla igenom gamla kläder är smart att göra innan en maskerad!
I vilket fall som helst var jag på finfint humör.. tills jag får de här bilderna skickad till mig:





Och sedan en redogörelse över feta hemmafester och ännu fetare uteställen och hur extremt hög liggpotentialen är i evigheter efter evigheter. Så nu blev jag deprimerad igen och vill åka till Mexico d:
Ganska coolt sammanträffande att Johan ska till samma stad och plugga.. kanske ska be att få följa med i hans resväska (a).

pssst

Det viskas om att det är festligheter på gång framöver... :D
Nu ska jag sova skönt & länge, äntligen!

en spökstad

Jag tror jag har ett litet krig i mig, det syns inte på mig kanske, men fan vad det kämpas därinne.. och har gjort nu ett tag.
Just nu ser det allt ljusare ut för den sidan jag hejar på, som vill må bra och leva och sånt. Behövde kanske en käftsmäll och den kom i söndags, och så behövde jag bli påmind om lite saker tror jag. Om hur jag brukade må och vara. Det blev jag när jag pratade Camilla tror jag, hon sa något som fick mig att verkligen tänka till.

Det är så dumt verkligen hur jag har betett mig och hur länge jag har gjort det. Gett upp mig själv, och massa viktiga saker, och underbara människor.. För att jag har blivit någon jag inte vill vara, och därför har jag typ gömt mig så att ingen annan ska se det. Det är så självklart och så jävla idiotiskt nu när jag inser det.

Och nu på något sätt som jag inte vet hur riktigt så har jag börjat tycka om mig själv igen. Och jag tror att det bästa jag kan göra för att bli som jag vill och borde igen är att åka. Faktiskt. Det kanske är något med Nässjö som gör mig mindre och fegare. Jag vet inte.,


Åh det är så bra att bli arg ibland, jag blir det så sällan jag blir mest ledsen och det är ju så bekvämt. Men ilska vill man göra av någonstans, det får det att hända saker istället.. och nu har jag mer positiv inställning till allt än på länge.

snälla snälla snälla

Okej jag hatar melodifestivalen, och jag bryr mig inte särskilt mycket om vem som vinner eller är med.. Men jag har råkat läsa ett antal blogginlägg om Caroline Af Ugglas bidrag där alla verkar tycka att hon är det mest pinsamma och dåliga som stått på en scen. Jag var tvungen att kolla och jag blev tvungen nu kände jag, to make a statement: Jag tycker att ni tycker jättefel d: Ok jag inser att man inte kan tycka att en persons åsikt är fel(a).. Men hallå, låten är ju klockren! Kan ju vara så att jag råkar känna igen mig i låten extra mycket pga min känslomässiga situation osv blabla.
Feel free to make your own opinion.. (eller lyssna lite på Janis Joplin-covern En bit av mitt hjärta, den är bättre)



Jag tycker den blir bättre för varje gång. Och liksom så simpel text som säger så jävla mycket, och är så rak & ärlig som något man faktiskt skulle kunna säga till någon och mena. Och hon är annorlunda, och sig själv och förmedlar lite äkta känsla när hon sjunger. Hur cool som helst tycker jag. Och så blir hon trackad överallt och hatad rent av ;o Det enda pinsamma är ju att detta är folk som liksom sitter och tycker att typ EMD & Shirley Clamp är bra musik.

Haha fan nu höll det här blogginlägget (och att någon ville tipsa om en Marilyn Manson-video på youtube) på att sluta i total katastrof - min framtida mans död ;o Jag råkade trycka på en länk jag fick skickad till mig och bloggsidan försvann ;S Men tydligen sparas det man skriver automatiskt om man råkar ut för detta! Följden av att mitt blogginlägg förintats hade alltså kunnat bli skuldkänslor utan dess like leading to självmord och sen hade jag fått vara ensam och olycklig resten av livet. Logiskt som fan d: Tur  iaf att det inte blev så. Inte bara för mitt kärleksliv utan alla som annars gått miste om mina åsikter om en viss låt.

Nu sitter jag och tänker tillbaka lite på min helg som har bestått av en alldeles för förfriskad fredag som typ slutade i däckande i soffor och ingen utgång och sen en lördag med ashärlig maskerad (25&30-års firande av människor jag inte träffat förut). Det jag kommer fram till är att jag har saknat mitt liv som halvalkoholist och nog ska försöka återgå till det. Välgörenhetsbidrag till förmån för dödandet av Simones lever och hjärnceller välkomnas i flytande form!


Nu ska jag ta och ringa Andreas som jag inte pratat med på flera evigheter, tur för mig att han också är sömnlös (:
Pusss

 


state of emergency

Mars stavas M e n i n g s l ö s h e t.

Jag vill ha sol, födelsedagspresenter, fylla och köpenhamn. April nu.
& jag vill göra som i Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Radera minnen.

Allt jag försöker skriva blir skit så jag ger upp för ikväll nu.
Men sara har skrivit ett fint första inlägg i sin blogg idag, läs det
http://saraandero.blogg.se


Någon att gömma mig bakom och en riktigt jävla äcklig skräckfilm hade jag önskat mig ikväll !


high fidelity

I helgen har jag:
- Misshandlat mitt hjärta till döds
- Haft mitt värsta migränanfall på en evighet
- Haft tråkigt

I helgen har jag inte:
-Varit full
-Ätit kött



Fail på alla punkter utom 1


i drömmen håller du i min hand

Hejhejhej

Jag sitter och fryser massa, eftersom jag var ute för en timme sen, och är avundsjuk på alla jag känner som bor utomlands just nu.. Annie i Taipei & Andrea & Alexandra i Indien, min morbror är också i Indien & Carl sitter och svettas i Mexico!! Om jag hade haft 7000 hade dom gått till en flygbiljett ;o (fast egentligen till en dator kanske)

Köpenhamn är ju inte varmt heller precis, men det går framåt med dom planerna iaf (: Vet att folk undrar varför jag är kvar här och så, alla verkar vilja bli av med mig :D:D men det är liksom anledningar som rör min familj osv inget jag tänker gå in på!

& nu ska jag laga någon mat utan kött (: går hur bra som helst dethär, jag behöver inte ens tänka på det!



Well, this is an invitation
it's not a threat
if you want communication
that's what you get
I'm talking, and talking
but I don't know how to connect
and I hold the record for being patient
With your kind of hesitation

I need you, you want me, but I don't know
how to connect
So I disconnect
I disconnect...

in videoland



Aint nobody's business what I'm doing with my life,
So if I should feel like wasting it all that should be alright.

Feelin' sorry for myself was takin' up my time,
So I thought I'd stay at home, until I got some kind of sign..

Thank God one of the guys, he got to me.
Said, get your butt here A.S.A.P.
Looked me in the eyes, shook his head, pulled up a chair and then he said:

Heyy ya might just wanna, sit down when I tell ya this honey,
I know you've been dumped and all that shit
But your attitude sucks, you gotta admit
Get yourself together, will you?
If you write another love song, I'll kill you,
One more he said, and you're as good as dead.

sunshine

Idag tog vintern slut! Eller idag har jag iaf haft riktiga SOMMARKÄNSLOR. Kan tyckas att jag överdriver och borde kalla det vårkänslor, men nejnejnej. Det råkar vara så att saras balkong är så finurligt byggd att det är riktiga väggar på alla sidor utom en, ganska fritt från vind alltså. Så i en rökpaus(från livet) vi hade idag när solen sken så märkte vi att det var varmt, alltså på riktigt varmt verkligen  ..så vi tog av oss så mycket vi kunde utan att göra grannarna för upprörda/upprymda(?) och satte oss i solen och lyssnade & sjöng på reagge :D :D :D

När det var vindstilla & man blundade (så man inte såg snön) & vände ansiktet upp mot solen, så kunde man lätt tänka sig att det var en härlig sommardag, helt lovely. Och efter 45min eller så när vi gick in, så hade jag fått en vit linje där mitt linne slutade.. det är väl lycka eller vad?

Ingenting, inte ens att jag av någon anledning behövde kolla på världens mest kassa, pinsamt tråkiga, dåliga överskattade låtar & artister i fittmelodifestivalen kunde förstöra min dag efter det (Petra är ju rätt skön ifs). Och inte heller Saras köttätande monster till grannars antistöd till att jag typ bestämt att jag vill bli vegetarian, (detta tack vare alla moraltest i p3s Christer som jag spenderade min torsdagsnatt med att lyssna igenom). Jag tror de försökte övertyga mig om att det skulle vara mer hemskt för djuren om vi människor inte åt kött(?) Deras argument var iaf så konstiga att man inte ens kunde svara på det, men dom verkade lyckas med att övertyga sig själva iaf :D Jag oroar mig dock lite över att jag redan 2 dagar efter att den här idén börjat, inte kan se en Mcdonaldsreklam utan att dregla ner soffan :o

Lär ju märka så småningom om min moral väger tyngre än mina smaklökar! Så länge sover jag gott i tron att jag är en lite bättre människa än förut, jag funderar även på att bli någon slags greenpeace-aktivist så småningom :) Undrar om detta är någon slags 20årskris? Bara ungefär 42 dagar ellerså kvar nu nämligen...Inte för att jag räknar!

Aja, tack för uppmärksamheten,
pusspuss

(och haha, herregud jag fattar inte varför jag tycker att jag måste använda parantes i typ varje mening förresten, ursäkta mig för det)


RSS 2.0