en dag till i frihet

Jag har en forbannelse over mig,  VARENDA film jag kollar pa borjar lagga som fan dom sista 10 minuterna. Eller sa ar det for att jag inte anvander fodral till skivorna utan har dom lost i vaskan osv.. men det ar alltid bara slutet! Sa irriterande.

Jag har varit ledig idag igen, skont skont skont! Jag har inte haft ett verbalt samtal med en enda person, ocksa skont. Har stadat och moblerat om det som var mitt och megans rum forut.. satte ihop vara sangar till en dubbelsang. Angrar mig lite nu aven om det ar finare. Det ser ut som hon aldrig ens bott har.

Nu vantar jag pa att det ska bli onsdag, da ska min lon komma in pa kontot. Hoppas den ar vard modan. Har ju helt seriost inget liv langre forutom det dar stallet. Det forstor mitt sociala liv, min nattsomn, mitt humor, min halsa, till och med min blogg har blivit paverkad. Detta ar alltsa inte frivilligt, som ni marker sa alskar jag att blogga!

Det later kanske sjukt men jag langtar tills den har sommaren ar over.


pa tal om midsommar

Den "firade" jag pa jobbet. Sorgligt men sant.
Kalle gjorde som man ska dock (Y) Tack for bilden och puss pa dig.


almost

En ledig dag har passerat, fick sova hur lange jag ville, inga masten. Kvalitetstid med mig sjalv och en glass pa stranden sen rodvin & pizza & bra sallskap pa en gron bakgard i kvallsolen. Sen en ol & for manga cigaretter & for intima samtalsamnen pa temple bar. En ganska kass film som jag inte kunde se slutet pa & kalle pa msn & thastroms stamma (& skoskav fran mina fantastiska nyinforskaffade skor) avslutar denna dag av perfektion.

En fabulous day,
som Lea inte skulle ha sagt.

Eller ok.. Roskilde hade kanske varit annu mer perfekt.


sverige



Bilder tagna av min äldsta lillebror. Han tar studenten imorgon med mvg nästan rakt igenom. Är stolt. Han ska få mojitos & daquiries på löpande band av mig imorgon.. man kan inte gå runt nykter på sin student om man har en bartender som storasyster. <3

Den här veckan har börjat helt perfekt. Mys, sol & efterlängtade återseenden.


RSS 2.0