kind of really miss you guys

Vissa speciellt extra jettemycket. Speciellt ibland, 
Nær jag hør vissa låtar typ.


Førstår inte varfør det inte kommer fram sms till mitt danska nummer nær sara skickar? /:
Har tappat bort mitt andra kontantkort..

Och kommit igång lite bættre med att søka jobb d: Ska provjobba på en restaurang någon gång snart.
Sjukt mycket lættare att få ett positivt svar om det ær en kille man får prata med. Har jag mærkt.







yesterday

Sara jag har varit busig :D

hey

Alltså, nær jag inte har en datorn i nærheten kan jag typ ligga och tænka ut massa saker jag kan skriva. Men så fort jag sætter mig hær så kommer det inte ut d;

men lite saker jag har gjort i helgen iaf kanske:

-druckit øl
-druckit drinkar
-druckit shots
-varit på en gaybar
-blivit upphånglad av en tjej på ovanstående stælle (med ascool blond kort 80-talsfrilla)
-varit på en annan gaybar, dær jag gick på toaletten med en random asgay kille som jag blev kompis med i toalettkøn, som hade kollat på emIL (uttalat så) i Lønneberga nær han var liten. Så det førsta han sa var typ:  Åh du ær svensk, då kænner du Krøsamaja? d: Sen dansade jag i vad som inte kændes som alls længe, men tydligen var det før solen hade gått upp før længesen nær jag gick ut dærifrån.

(o)lyckligtvis har jag blivit væn med en bartender som tycker jag ska komma ner till hans jobb varje dag, och nær jag gør det så bjuder han mig på drinkar & sæger att vi ska på tequilabar nær han slutar klockan 1.

Jag kan alltså bli full, gratis, varje dag, om jag vill...
Den hær staden har dåligt inflytande på mig.
Jag har glømt bort att jag kom hit før att skaffa jobb.


en vecka senare..

Jag har varit dålig på att søka jobb men duktig på att dricka øl och njuta. Eftersom det ær EU-val snart så hade dom ett arrangemang på rådhusplatsen med ett tælt med info osv før att folk skulle komma ihåg att røsta. De hade ett band som spelade, och de delade ut GRATIS ØL. Alltså inte lættøl eller folkøl utan vanlig øl, klockan 13.00 på en søndag. Och man kan køpa øl som take away, som en latte ellernåt. That's Copenhagen. <3
Men den hær veckan blir det allvar..

Och jag måste berætta om i lørdags nær jag var med mamma på ett stælle som heter woodstock, då træffade jag en man som såg ut EXAKT som thåstrøm <3 Han satt hela tiden och ritade och skrev i ett anteckningsblock & han pratade om konst, och rullade joints. Han kunde svenska också, men han var dansk och hette inte Joakim utan Jonas.

Med alex fick jag åka ut till dær hans skola låg, och sitta i en park vid en sjø och dricka øl en hel dag. De hade en tævling som dom har varje år, att man skulle springa två & två runt dendær sjøn(2,5km) med en back øl. Och vid varje bænk man sprang førbi stannade man och drack en øl. Dom som vann var rætt fulla sen. En kille som jag snackade med sa att han kunde en svensk låt, och børjade sjunga "en kulen natt natt natt mitt skepp jag styrde.." Med jættesøt dansk brytning d: Jag tyckte det skulle vara "min båt" men jag vet inte? Lærde honom att sjunga det så istællet iaf :)

Och dom spelade en svensk låt i dendær rosa. Alla som inte dansar ær våldtæcktsmæn! Nær jag førklarade vad det betydde såg de lite chockade ut sen sa nån "då ær det bæst vi dansar då".


Nu måste jag ivæg igen. <3 puuususss

I'm in copenhagen bitch

Waaaah, Vet inte vart jag ska børja, har 37 min kvar på internet-tiden och massa arbetsplatser som bara væntar på min ansøkning :):)

Men ja nu ær jag hær. OCH JAG ÆLSKAR DET, ångrar mig inte en sekund osv.. Jag ska bo i en storstad det ær något som ær sækert. Har mest chillat, umgåtts med morsan och druckit en massa øl æn så længe. Och bara gått runt på stan och trivts.

Om jag ska vara ærlig så tror jag min ølkonsumtion kommer nå samma nivåer som min colakonsumtion nær jag bodde i sverige. Hm.. ær det mest kalorier øl eller cola eller hur ær det?!?!? & ciggen kostar bara 23kr, det du sara :D

På fredag ska jag træffa Alex med, det blir sjov som man sæger hær!

Haha fan ursækta vimsig update och danska bokstæver.
Men nu vet ni att jag lever och mår bra iaf.
SAKNAR ER (Ni vet vilka)

pusspusspuss <3

take of that polka dot bikini, girl

I fredags var jag lycklig, full & "en så jävla skön tjej med blonderat hår, rosa brillor och snygg röv" (glajjorna utan glas som jag snodde av Määx). Somnade på en efterfest, fullt påklädd och mitt i ett garv till något klipp med typ Johan Glans.

Mest önskade låten på efterfesten (av mig och Stina): LMFAO - I'm in Miami Bitch d;

I lördags påpekade jag typ 20 gånger i timmen för alla i min närhet att jag ville lägga mig ner och dö. Jag tror verkligen att ju mer (oftare) man festar desto mindre bakfull blir man?! För sådär dåligt kan jag fan inte komma ihåg att jag brukade må förut.

jag tror hela tiden att det är lördag idag

Sol sol sol.
& ikväll blir det fest med bästa <3

Skumt att få massa fyllesms igår när man själv satt hemma i soffan. Med en 7-årig lillebror som har somnat i knät. Rester av tacos kvar på soffbordet & Eternal Sunshine of the spotless mind på tv. Lätt en av de bästa filmerna jag vet.

När jag låg och solade förut kom min arabiska granne fram och presenterade sig och bjöd på en cigg. Sen gav han mig en iPod, helt bara sådär. Han sa att han var nyinflyttad och inte kände någon, men att  han var glad idag för att vi hade blivit vänner.

RSS 2.0