<3 johan



You're here, there's nothing i fear,
And i know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on


HAHA,  well, ja det var ganska töntigt men det är faktiskt våran låt nu efter Åland och det här är  faktiskt ett kärleksinlägg till min bästaste johan rubertsson. Igår när jag inte kunde sova som vanligt och han var full och kom hem från en utekväll i Gävle så var han snäll och ringde mig och lyssnade halva natten på mitt babblande om hur olyckligt kär jag är och bla bla + min ingående beskrivning av dom mysiga utslagen jag fått i ansiktet d: Är inte det äkta vänskap så vad fan är det?
Blir en låång sommar utan dig men det tar vi igen på insparken :)

Tack för att du finns älskling!

friday i'm in love


idag är jag såpass frisk att en alvedon kan hantera det sista, så när cecilia slutat jobba bär det av till henne för lite efterlängtat paaaarty! 
 



först lite tacos & mys med linus <3





headache & pain


det var min dag det. fyfan.. bara sovit & drömt skumma saker
men johnny depp är bättre än migrän :)





Så fin film!


kärlek i skogen


ARVIKA 08
-
precis vad jag behöver
kent & håkan <3


 


hairspray


Vilken underbar feelgood movie :D Speciellt med cecilia och en fet skål med chips till (lite överkonsumtion på chipsen kanske)

Har nästan bestämt mig för att skjuta upp Köpenhamnsresan och dra till Arvikafestivalen först.. Ska fundera någon dag till..

förra året



Förra midsommarafton var... lite suddig men bra tror jag.
Kommer mest ihåg att det kastades jordgubbar, att vi dansade till smk & att jag jobbade dagen efter och inte mådde så bra, och att jag var bästis med isak då :)



vad gör man inte?



Check out blondie ;o



känner knappt igen mig själv


sommar och hultsfred och sånt


Haha, det börjar visa sig att jag är ganska dålig på det här med att uppdatera min blogg - ber om ursäkt för det.
Jag har liksom egentligen skitmycket att skriva om! Men lite svårt att börja nånstans då, dessutom tycker jag det är lite jobbigt att man inte vet vilka som läser d:



Kan ju i alla fall säga att min första sommarlovsvecka var helt grym, grillning och fest och vätterstranden och sånt varje dag :) Sjukt kul att se alla brinelltreor gå på balen och springa ut med, är så glad för er skull <3 Träffade Sara för första gången på jättelänge med och det var underbart, jag fattar inte varför vi är så dåliga på att ses och höras när vi är så jävla bra ihop!
Sen kom ju hultsfred och det var som alltid helt vilt och galet och askul.. passar mig väldigt bra att springa runt och visa brösten och hångla med alla jag ser :D Blev mycket fylla och kärlek.. tyvärr gick det kanske ut över musiken litegrann, om man säger att jag hade 3 band jag framförallt vill se (ratm, hives,håkan) så missade jag 2! Ganska besviken,men vad gör man? Lite mobbat att jag klagade förra året för jag var tvungen att hänga med alla små 90-killar för jag bodde med Sara men ändå satt där varje kväll i år med, men dom är ju såsöta, & Åhman bevisade att dom faktiskt också kunde dricka :o för det hade jag ingen aning om! Fast det äkta festandet skedde ju i vårat camp med madde som huvudperson, given medresenär nästa festival med kan jag lova. Redan sugen på arvika, får se om det blir av.. trött på tält, luftmadrass & sovsäck bara.

Nu väntar jag på att jag ska få ihop lite pengar till köpenhamnsbiljetten, sen kan Sverige dra åt helvete! Bara skit här ändå.. mer än någonsin. Fast jag har varit väldigt bra på att ignorera allt såntdär fram tills för några dagar sen när allt kom ifatt och blev värre än någonsin, jag trodde faktiskt aldrig jag skulle kunna gråta på det sättet över något sånt längre. Är väldigt besviken på mig själv för det, och för att jag är så naiv när jag vet hur jävla falsk du kan vara(är). Fast man lär sig väl aldrig antar jag d: FYFAN FÖR DET.

dimman på ålandsbåten




ålandsbåten 

RSS 2.0