du är för dålig för att kasta sten

Jag och bror har bunkrat upp med godis, snacks, kaffe, cola och red bull. Vi ska se Sagan om ringen hela natten. En gammal jultradition som vi hoppat över några år. De filmerna kommer alltid vara magiska i mina ögon.

en synnerligen god jul

jag njuter.

GILLAR DIG.. men vågar inte säga det till dig. hoppas du har märkt att jag gillar dig

En av min systers vänner hade det som status på facebook (97a). Sött och jag känner igen mig fast jag är massa år äldre.

Har i stort sett jobbat klart på restaurangen nu, har 3 jobbdagar till innan nyår. Innan det ska jag förhoppningsvis hem och fira jul och träffa några fina saknade vänner. Otroligt skönt att slippa det stället men vad som händer nästa år är ett stort frågetecken. Har som vanligt inte tänkt så långt fram i tiden.. det är ju NÄSTA ÅR, skitlångt kvar liksom. Tror iaf det blir köpenhamn ett tag till..

Anyway, nu dör datorn så jag ska väl traska hem i snön och ta ett långt bad och packa.



En tidigtidig morgon när jag var trött och skulle till jobb.

33 timmars frihet

och planerna lyder:

1. sova ut
2. tvätta, städa, diska

smart

Imorse när jag la mig för att nanna var jag så väck i huvet att jag ställde alarmet på 21.00 istället för 12.00 så har precis kommit upp nu. Allt jag skulle hunnit med idag innan jobb får bli uppskjutet till söndag.

Önskar jag hade spotify så jag slapp youtuba all musik hela tiden, otroligt arbetsamt.

istället för att sova

gör jag sjukt ovettiga saker som att läsa Tim-Joels blogg och googla mig själv. Why?

Har haft min första av 3 lediga dagar i perioden 1-22december. Spenderade den i sängen med en sprängande bakfyllehuvudvärk som sällskap. Men efter den sjukaste helgen på jobb någonsin var det typ oundvikligt att supa ner sig totalt igår, vi var så värda det. Alla gick ut med inställningen "fyfan vad fulla vi ska bli nu" och jag tror inte någon av oss misslyckades med detta. Ur balans och totalt slutkörd som jag var så sneade det lite på slutet, men men. Jag hade liksom kört 3 stycken 11-stängning dagar på rad med fullproppad restaurang varav lördagen bjöd på 14,75h UTAN paus! Tur att jag har världens mest fantastiska kollegor, det enda som gör att man överlever dagarna.

Vi hade förresten en kändis som gäst igår, danmarks motsvarighet till typ Andreas i idoljuryn. Mycket spännande.

Jaja nog med tjat om jobb och onödigt internetpillande, måste verkligen sova nu. Hade varit fint om någon höll om mig medans jag gjorde det. Överhuvudtaget skulle jag behöva tas hand om och bli pussad på nowadays för det är så synd om stackars lilla mig.

en god morgon

Min frukost: chocopops, ett glas treo, ett glas cola, en clementin, en cigg.

Fick lön igår! Odrägligt lite men ändå. Inhandlade supernödvändig kost som typ ovanstående plus skumtomtar & rostbröd.

Pernille den jäveln lurade ut mig på dåligheter igår, manipulativ bitch alltså. "En enkel" bli till "jag bjuder på en shot också" & sen "nu dansar vi simone" "en låt till bara" "oj nu bjuder dehär okända killarna oss på typ 5 shots var, oartigt att tacka nej ju" .... och nu ska jag till jobbet. Blä!

Ha en trevlig helg gott folk.

RSS 2.0