ain't got nothing but love, babe

Jag har precis haft någon slags aha-upplevelse angående typ "kärlek" osv, någon kanske har fått uppfattningen av att jag är ganska sårad & bitter och alltmöjligt sånt.. Alla eventuella såna känslor gick över för ca 30 minuter sen, kanske inte for good. Men defentivit ändrade jag synsätt på hela skiten, jag har väl gått från ledsen till förbannad till whatever skyll dig själv, ungefär, för att beskriva det utan massa detaljer :D

Den underbara lilla segern & underbar Beatles-musik is making this day gorgeus! Om ni mår dåligt någon gång så lovar jag att Beatles hjälper mot nästan allt..




JAG kan i alla fall inte lyssna på (till exempel) den här låten utan att känna att livet nog är ganska fint ändå :)

And anytime you feel the pain
Hey Jude refrain
don't carry the world upon your shoulders
For well you know that it's a fool who plays it cool
By making his world a little colder

i don't deserve this..

Please!

gee, I wish we had one of them doomsday machines

Filmen var bra som förväntat.. den målar upp ett worst case scenario om kärnvapenkrig mellan USA & Sovjet (den är från 60talet allstå, b/w rules), så absurt att det blir skitkul. Grymma repliker & skådespelare.  Sen kollade vi på house, måste säga att inspelningsbar boxer är en jävla bra uppfinning! Skönt att kunna spola förbi reklamen.. ett program som går mellan 21 & 22 blir liksom bara 35 min ;o

Som jag känner nu så kanske jag somnar i okej tid ikväll. Vore trevligt :)

memoria

Idag vaknade jag tidigare än önskat, och jag hade en jobbig känsla i kroppen som inte ville försvinna.. jag kände att jag behövde göra något som var iaf lite konstruktivt. Väldigt irriterande känsla när man inte har ork till det d: Men jag bestämde mig iaf att städa som en tok och satte på Rage Against The Machine på högsta volym..

Så nu kan man ju tänka sig att jag lyckats att förbättra utseendet här inne! istället gjorde jag, typ 15 min in i städningen, "misstaget" att öppna en garderob som är fylld med kläder jag inte tog med mig när jag flyttade,hur gamla som helst alltså (: allt var i en jävla röra som jag bara var tvungen att, inte vika ihop och sortera, men riva ut och prova allt jag nu kunde få på mig. Så om jag hade haft en kamera så hade det här kunnat bli det roligaste inlägget i hela min blogg!

Jag fick för mig att vissa saker kan jag ju använda, om jag nu känner för att klä mig lite mer 90tals-trash. Och det gör jag väl? Mina bästa fynd blev iaf min mammas stones-tröja & lite mysiga stickade tröjor. Nästan som att shoppa på second hand. Och om magtröjor & platåskor skulle bli mode behöver jag inte köpa nya kläder på länge, nästan så att jag önskar det så jag kan använda mina gamla favorittoppar som numera slutar 10cm under brösten ;o Så istället för att vara städat är det kläder lite överallt i olika högar nu.. Men jag blev lite lyckligare för stunden. Kanske tar städningen imorgon istället!

Nyss kom pappa in och hälsade från min gamla tränare att det var en ledig plats i laget d: Komisk tanke att jag skulle springa omkring på en handbollsplan jag som inte går upp ur sängen knappt & spenderat senaste 2 åren med seriöst ANTI-MOTIONERANDE på alla tänkbara sätt.. Men fan vad roligt det skulle vara!

Dagens film blir Stanley Kubricks Dr Strangelove, den lär vara lite genialisk vad jag förstått. We'll see.





(Vet inte hur mina inlägg blir så jävla långa varje gång, jag måste försöka sluta med det)


sean penn, igen

Ännu en natt som aldrig tar slut... är väl ganska proppfull med tankar & känslor osv (som man blir av att vara ensam denhär tiden på dygnet) men jag har inget att dela med mig av nu ändå.

Bara det här klippet från igår natt.. ett av tillfällena när jag knappt kunde låta bli att gråta.

Sean Penn blev alltså oscarsbelönad för rollen som Harvey Milk, den första öppet homosexuella politikern i USA som blev vald till ett ämbete. Den filmen är så fylld med äckliga åsikter & fördomar & hat och man blir rädd & förbannad för det var verklighet då och det är fortfarande så mycket sånt kvar. Filmen som helhet är däremot ett rent lyckopiller eftersom den vinner över allt det.

Anyway så är hans tacktal riktigt bra så kolla på det nu

Så kan jag sluta tjata om denhär filmjäveln någon gång sen kanske
Men se den också när den kommer sen förresten!!





Och nu får det nog bli extra mycket Sean Penn-natt, eftersom jag ska kolla på Mystic River som gick på tv förut.
(om någon har sömntips är det välkommet btw)

heja bögfilmen

Precis avnjutit sista minuterna av Oscarsgalan jag längtat så efter! Men fan vad nära jag var att missa hela skiten!  jag har ju inte sovit på jag vet inte hur länge och fick nog strax innan 2-tiden vääldigt svårt att hålla ögonen öppna, mitt i red carpet-programmet. Jag slumrade till & började seriöst fundera på att lägga mig istället, men jag hade lovat att väcka alexander så det fick bli att kolla.. Helt klart värd natt. Kändes inte ens som det höll på alls länge, hade förväntat mig mycket segtid men jag var inte ens nära att somna en gång när det väl börjat :)

Hugh Jackman var lagom fantastiskt grym och sjöng & dansade & hela hollywood verkade älska varandra & alla vinnare och nominerade fick och var värda massa beröm & det var humor och allvarligt och väldigt vackert. Framförallt var det en jävla massa bra film!

 

Såklart så vann Wall-e bästa animerade, och Slumdog Millionare totalregerade & till min stora lycka fick Sean Penn en oscar för Milk<3 fast alla var så säkra på att Mickey Rourke skulle ta hem den kategorin. Extremt tårvänligt och så jävla rätt var det även när Heath Ledgers familj tog emot hans oscar. Det enda jag skulle velat ändra var att det skulle finnas fler priser i varje kategori så alla som förtjänar får ett d: eller iaf att Frost/Nixon kunde fått något litet pris för cinematography eller så. (tur att jag inte hann med alla filmer ändå, vad jobbigt om jag behövt heja på fler)

Får bli att se inspelningen imorgon igen haha!
Måste nog försöka sova något nu iaf.

appearances can be... deceptive


Do you cry out in your sleep?
All my failings exposed
There's a taste in my mouth as desperation takes hold
Is it something so good just can't function no more?




Hej nu kan jag inte sova och så.. igen.
kanske för att det är det enda jag gjort senaste 2 dagarna
eller kanske för att...

Aja! ganska förvirrande vecka,
jag tror att jag kanske mår bättre än jag tror d: eller tvärtom, svårt att säga.
jag vill inte känna efter för mycket (:

Iaf, onsdag blev det spontant festande och det är ju alltid bäst!
till följd av detta sov jag i stort sett HELA torsdagen och det var fan helt underbart
men på natten märkte jag att kanske något är lite fuck,
slutade med att fredag & lördag blev pissiga sjukdagar. sova sova sova alltså

Ikväll har jag alltså varit hemma bara,
och nu på natten blev jag påmind om massa gammalt,
såntdär fint som helt plötsligt bara inte finns längre..
och så undrar jag vad fan som hände, fast det vet jag ju så jävla väl egentligen. kanske.

Imorgon natt (inatt alltså) är det iaf nörderi för hela slanten, av bästa slag :D
OSCARSGALAN 09

Har dock misslyckats med att se alla filmer jag tänkte hinna med..
The Reader
Doubt
The Wrestler

& Revolutionary Road
är de jag har kvar som jag gärna vill se, och kanske Bolt också fast har redan bestämt mig för att Wall-e ska vinna bästa animerade så den är väl skitsamma (a) får väl se om jag hinner komplettera lite innan eller om jag sover hela dagen nu d: Jag hoppas iaf på att Milk vinner bästa motion picture (eller bästa manliga huvudroll), jag tycker den är helt underbar, men skulle tro att det blir Slumdog millionare. inte för att den är dålig heller, någonstans!! men fan, Milk bara rörde & upprörde mig så jag inte kunde sluta tänka på det riktigt sen liksom.

Trodde jag skulle få sitta uppe själv och kolla (eftersom min bror tydligen tyckte det var viktigare att gå i skolan på måndag så han hellre spelar in) ;o Men från ingenstans dök en liten hjälte upp och erbjöd sitt sällskap, råkar bara bli att jag måste kolla på en kanal med turkisk text och säkert turkisktalande speakers eller vad man säger ;o ;b intressant, eller nåt!

Måste få påpeka en nice sak jag aldrig riktigt tänkt på förut d:
BRAD PITT har jag nog varit kär i sen jag gick i mellanstadiet ellerså (jag hade en hel vägg med bilder på bara honom). Ingen kan nog förneka att han är/var sjukt jävla het, men jag har aldrig tänkt på att han är en duktig skådespelare riktigt, utan bara på detdär snygga (som hans smilegropar, blick, läppar, "bone-structure" och för att inte tala om kroppen) Men herregud han är ju så jävla grym också och spelar så klockrena roller, & i jättebra filmer such as Snatch, Fight Club, Twelve Monkeys, Sleepers, Se7en, och jag menar dramafilmerna också, typ Benjamin Button nu är också amazing och Höstlegender som var den bästa jag visste förut.. och ja jag vet inte var jag ska sluta ens! (Rubriken är ett av hans citat från filmen Burn After Reading som är helt crazy och som han också är klockren i, btw)
Kanske helt meningslöst att skriva om, och det är säkert(förhoppningsvis) bara jag som snyggdiskriminerat honom hela mitt liv d: men vill bara stå lite extra för min kärlek en av världens sexigaste män <3



Mm, yummie! när jag nu ändå inte kan sova så får nog bli lite Brad Pitt-tittande istället (:
God Morgon & Grattis till hur många filmtips som helst!

neverending story?

2 mar 2007, 23:26

So here I'm standing I just can't believe my eyes
I don't recognize you Complements and your disguise
You make it ugly You make it look so bad
The story of the two of us
The ending's just to sad

Irreplaceable That's what you said I was
More like disposable
And so I went from blank to blank
From dust to dust

And so it's over so it's gone Nothing left here to be done
But I remember what I heard
Forever was the word
Forever's what you told me
Guess I'll just have to learn
That probably (most likely).. That you never loved me at all

så som hon sjunger . (marit bergman) så vill jag känna.
fast jag kan fortfarande känna lukten av dig på min hud sen innan idag, och smaken av dina kyssar .. & jag kan inte släppa taget. aldrig släppa taget inte så länge du kysser mig sådär



Jag läste det nyss, som jag skrev för 2 år sen.. och jag känner exakt likadant idag, och igår,och imorgon.
Varje gång jag har bestämt mig för att nu orkar jag fan inte mer, har jag ändå på något sätt hamnat där igen.
Varför kan jag aldrig sluta? Varför är du kvar hur mycket jag än försöker rensa ur dig?

Det är fan pinsamt att jag aldrig lär mig.
Men nu försöker jag iaf, och det gör ont.. men dom säger att sånt går över.
Fast vad fan vet dom.



I alla fall, så försöker jag att inte skriva här så mycket eftersom det mest blir sånthär skit hela tiden d:
Men det är liksom skönt ibland så det är svårt att låta bli.. Annars är allt som vanligt, upp och ner men mest ner.
Idag har jag en lite bättre dag än vanligt, kanske för att jag sovit lite bra dom senaste 2 nätterna (på bekostnad av andra ;p haha förlåt) och för att Robin fick mig att lyssna på må-bra musik förut (: Och jag tror att mitt mål för dagen är att skramla ihop pengar till cigg & så att jag kan åka till cecilia imorgon!

p.s har brunt hår igen, och kanske bostad i cph snart om jag har tur och om jag tar tag i allt lite

RSS 2.0