och om någon kände sig nyfiken





så ser mitt hår ut såhär någonting ungefär.


update förhelvete

Okej! Jag erkänner, att skriva blogg är kanske inte min grej..
Det gick jättebra i somras men då var jag förfan totalt ledig dygent runt & det enda jag gjorde var att festa och vara onödigt ledsen & deprimerad hela tiden. Det kan ju inte varit överdrivet intressant att läsa om men jag hade någon slags inspiration att skriva iaf.

Nu orkar jag knappt ens försöka, men.. för ronnies skull ;) så ska jag, för att det ska bli så enkelt som möjligt för mig, försöka lista saker som händer i mitt liv just nu.

- jag försöker vara en duktig student men det går sådär, är man van att skippa varannan föreläsning och köpa kursböckerna i sista minuten, om ens då, så är det ganska svårt att bryta sina bekväma mönster och hårdplugga när det är 2 månader kvar till tentorna.

- jag läser 3 kurser (istället för 2 som man brukar) micro 2 som är svår matte, business statistics som är TRÅKIG STATISTIK helt enkelt, tråkig gubbjävel & tråkiga diagram.. och så min favoritkurs marketing management som är intressant, ganska lätt men ändå faktiskt ger något (för att jag orkar engagera mig lite förmodligen)

- sexkreation tar som alltid upp lagom mycket tid. om jag inte tidigare försökt förklara vad vi är, så är vi helt enkelt lite sköna människor som gillar att festa och därför tagit på sig ansvaret för att ordna alla aktiviteter  för våran skola som har med supa att göra, typ insparken & sittningar & jobba på kåren.
Den här veckan har vi, typ som en liten hyllning till våran tyska medlem frederic, fullt upp med att förbereda onsdagens oktoberfest. Så biljettförsäljning och aggressiv marknadsföring, (eftersom alla tydligen inte fattar att det ÄR roligt att festa varje onsdag fast trots evetntuella study duties), matinköp, spexövning, sångboksskrivande (mitt hedersuppdrag), och liknande ganska trevliga uppgifter har vi alla just nu.

- jag har ångest över mitt äckligt stökiga rum.

- jag dämpar min ångest över mitt stökiga rum när jag tänker på min underbara helg (ons-sön) som helt enkelt inte gav utrymme för tråkig städning utan bara gick ut på att vara kär och lycklig.

- jag har lovat alldeles för mycket när det gäller hälsa på folk i andra städer, mina resmål är t.ex linköping, örebro, stockholm & malmö/köpenhamn och alla förväntas bli av inom dom närmaste helgerna vilket jag varken har tid eller råd med. men har jag tur blir det malmö/köpenhamn till helgen.

- jag har klippt av mitt hår och blekt det. ganska total makeover alltså men jag är minst lika snygg som vanligt.

- jag har börjat gilla bob dylan tror jag, efter olles ständiga predikande.. så jag har kollat på filmen I'm not there som handlar om honom och är totalt flummig & förvirrande, jag fattade inte allt som hände kanske. men det var ändå helt underbart och fascinerande.

- jag börjar inse att jag verkligen saknar några människor i mitt liv, men är för feg eller helt enkelt för sent ute för att reparera vissa saker som hänt. jag måste lära mig att säga förlåt.

- men dom som är kvar i mitt liv är exakt lika underbara som alltid och jag älskar dom mer för varje dag. har verkligen sjukt bra vänner! <3

- jag väcks TIDIGT varje dag av extremt högljutt borrande & hamrande i min byggnad. det borde vara olagligt att hålla på med sånt klockan 7, eller ens innan klockan 12, i hus där det är bostäder!!! Speciellt eftersom det gäller studenter och vi oftast inte måste upp så tidigt.

- jag har seriös shoppingabstinens.

- jag ska söka jobb på carlings.



Ja det var nog allt jag kunde komma på. Jävlar vad skönt för egot att börja varenda mening med "JAG" haha. Lär ju fortsätta med dethär. Nu ska jag ta en powernap innan skolan d;

Puss på de få läsare jag har kvar nu efter att ha varit världens sämsta bloggare!

simone är hel igen

datorn är tillbaka (MIN MUSIK ÄR TILLBAKA, jävlar vad man är beroende av denhär jävla apparaten)
& bloggen ska uppdateras så fort jag hinner..
mycket nu. skola, skit, fester. & antagning till nya sexet börjar imorgon, det blir skoj (:

mycket olika känslor och väldigt förvirrat också,
men på väg åt ett bra håll tror jag..

<3

kom gör mig lugn, jag klär i din andedräkt

RSS 2.0