scluuppp

idag äre fest, såå efterlängtat efter den hårda onsdagskvällen & ännu hårdare bakisdagen igår menmen bara köra på :)
kan ju hoppas på att vi inte är de enda som är ute idag iaf d:

saras & stinas lägenhet är i ganska stort behöv av städning och diskning först iaf,
dessutom när vi vaknade igår upptäckte vi att efterfestfolket hade haft kul med deras lim & spackel & i stinas rum hade de limmat upp diverse grejer i taket, skor, hårspray, foundation osv :D:D:D ganska komisk syn.

MEN IMORGON SKA JAG TILL HALMSTAD IAF, då blir det business time ;) <3

puuuusss, heja på lars ikväll!


while you are away, my heart comes undone



kan inte välja vilken version. båda är rätt



en underbar låt som jag alltid känt mycket för och som känns extra mycket nu,
när du verkligen saknas

lägg märke till texten :)
som vanligt när jag älskar en låt antar jag.

natt i grimstorp

förstår inte varför jag har så svårt att sova,
fast jag inte känner alls samma ångest och skit som jag brukar göra (hjälper att komma bort från jönköping) så kan jag ändå inte slappna av! sitter ensam på nerevåningen i saras hus och är den enda som är vaken. om jag är hemma brukar det hjälpa att kolla på film eller ha tvn på tills jag somnar, men sover ju inne hos sara och hon jobbar tidigt så det går inte. hon tvingar mig dessutom  att gå upp nästan lika tidigt och sätta mig vid datorn och maila med henne (varje kvart minst) för att hon ska ha något att göra på jobbet istället för att vänta på att få sparken d:

känner mig som en hemmafru här, det jag gör är typ att handla, laga mat, och vara sällskap d: något sånt skulle passa mig i framtiden också, så om någon rik man eller kvinna därute söker fru är jag frivillig, bara jag får shoppa hur mycket jag vill :D

stina fick förresten beröm av sin lärare idag för uppsatsen jag tänkte ut åt henne igår! bara vänta på betyget nu så jag kan känna mig riktigt nöjd sen. kunde dock inte ge så mycket hjälp med hennes provpluggande ingför imorgon, MEN en annan talang - att komma på ursäkter till att få skjuta upp prov - kom till lite hjälp iaf. fan vilken bra morsa jag kommer bli, mina barn kommer ha toppbetyg!

imorgon är nyckelordet utgång och allt jag gör under dagen är på något sätt relaterat till kvällens festande. synd bara att ingen annan verkar vara lika entusiastisk som vi, jävla seriösa anställda/elver eller "sjuka" alla ska vara då :o
det stoppar inte oss men ändå!

tror jag ska göra ett försök att lägga mig i sängen och hoppas på det bästa, ska drömma om <3 såklart. hoppas det blir en fin dröm, den inatt var mest bara komisk.

finn 2 fel

har tagit ett drastiskt,  totalt oväntat beslut idag. och det känns bra och lite skrämmande. men framförallt som det enda jag kan göra egentligen. ordna upp some shit!

förutom det har jag kollat på titanic med stina, fast hon lämnade mig i sticket när det sorgliga började. var nära att gråta till en film för första gången på år tror jag, då när rose hoppar av livbåten och dom springer till varandra och gråter och hon säger "if you jump, i'll jump" <3<3<3 men nej, blev bara lite fuktig i ögonen, damn jag förstår mig inte på mig själv & varför jag inte kan få fram mina tårar när det är så sjukt fint och sorgligt ibland på filmer.

jag har också gjort en god gärning och hjälpt stina med en svenskaläxa (mycket djup diskussion om olika sätt att se på tid beroende på vilket skede i livet man är i. askul) :D:D:D  vi blev så nöjda & jag hoppas hon får mvg tack vare mig nu(A)! och om inte får jag ju skämmas för fan, såntdär borde ju vara piece of cake jämfört med vad jag gör nuförtiden.. eller? under förutsättning att detta försök till läxhjälp lyckas, har sara och jag bestämt oss för att börja ta betalt för att skriva uppsatser åt folk på gymnasiet, så hör av er bara ;)

jag har tränat också.... i ungefär 4 minuter. men det är en början. ut och gå på morgonen imorgon med.
känner redan att mitt liv börjar ordna upp sig lite. tack <3

det var väl ungefär min dag det.
finn 2 fel!






facit:
1. jag pluggar inte
2. du är inte här

rewind

min helg har varit som att spola tillbaka tiden till i somras, ungefär
det var jag och sara, det var liten förfest(3brudar + en tv med lars på<3) med massa nice musik, det var vinvinvin & det var groggeligrogg, det var falsksång & fuldans, det var oseriösa diskussioner, det var djupa diskussioner, det var missad-taxi-incident, det var utgång i nässjö (hotellet/bryggeriet alltså), det var svinkul, det var välkänt folk, kära och okära återseenden, det var supa på toan, det var shots i baren, det var dimmigt, det var efterfest, det var hemskt, det var tårar, det var tjaffs & känslor och bajs.

sen gick jag hem till sara och sov
sen vaknade jag och var bakis
somnade om
handlade tacos
lagade tacos
kollade på film (bästa tjenare kungen)
låg i soffan
låg i soffan
sov lite i soffan
lite tv i soffan
sen smsade vi alla vi kände angående fest
sen märkte vi att ingen annan ville festa
sen började vi duscha & fixa
sen drack vi sprit.

sen var vi på lite spelningar med snyggt folk och det var inte så mycket sommar 08 över det men det var kul och sånt ändå.

och hela kvällen ikväll har vi planerat när vi ska kunna supa nästa gång.
för med sara och mig heter det inte festa, det heter supa. och det är livet.








förutom att vara kär då <3
och är man det så har man inte tid för äckligt plugg och äckliga tentor men ändå måste man.

oups!

jag skriver visst bara när jag är down & så och om saker som tynger mig d:
det får bli bättring på det med va.



I only want sympathy in the form of you,
Crawling into bed with me.

insomnia

inatt..
kunde jag såklart inte sova, för jag aldrig kan det när jag sover ensam, och för att jag helt enkelt inte var på humör.
mina tankar & känslor sviker mig på natten helt enkelt & tar mig till ställen jag inte vill vara.

men som tur var så har andreas varit på bonna i helgen och har en lika fucked up dygnsrytm som jag (: ett "ska vi gå till shell?" räddade min natt. Det slutade med kedjerökning i ett lusthus på torpa till klockan fem ungefär och samtal om allt och vad som helst. önskar fler nätter var så, och att man inte behövde gå upp på morgonen efter.

det gjorde jag inte heller men ändå. missade en obligatorisk lab-uppgift men jag vet inte varför jag inte kan bry mig om det som faktiskt är viktigt, istället för alla saker som håller mig uppe på nätterna. det vore ju så mycket mer konstruktivt att lägga energi på saker jag faktiskt kan påverka, istället för sånt som bara är och aldrig kan ändras på ändå säkert.

någon som har lite motivation att dela ut eller?

aja, domdär problemen är för djupa för att lösas här och nu ändå så whatever!
lite obetydliga saker som mina helgplaner & så kanske:

idag, beror väl på vad jag orkar ungefär.. var tänkt att jag skulle upp och fixa med andreas & sen gå på dendär lab-skiten. Nu funderar jag på att kanske laga någon mat, sen gå till åhlens och köpa vadsomhelst för min premiecheck jag fick igår bara för att jag ska få en liiiiiten del av mitt shoppbehov uppfyllt och bli på bra humör. sen kan det hända att jag städar lite för det behövs verkligen! förmodligen ska jag gå till skolan också och göra lite nyttiga saker & sen börja redigera oktoberfestfilmen med andreas om han är sugen på det. kanske behövs en powernap innan det för mitt huvud är som en liten tickande migrän-bomb!

imorgon är det nog plugg som gäller på dagen, ska satsa på dom kurserna jag vet att jag klarar har jag bestämt! på eftermiddagen ska jag till nässjö & sara <3 <3 behövligt saknat umgänge, synd att jag inte har resurser till att totalt alkoholisera mig och dansa hela natten, men ska göra så gott jag kan iaf.

på lördag hade jag tänkt att umgås med sara hela dagen också men kom på att vi har sexfest och såntdär, vilket brukar vara massa kul och så och helt galet framförallt  -typ alla är nakna och hånglar med alla ungefär d: d:
som sagt hade jag varit jättetaggad om ekonomin tillåtit det. andreas och jag hade någon teori att dom skulle flytta på den till efter tentorna och man kan ju alltid hoppas.

söndag är bingolottokväll :)

sen är det pluggpluggpluggplugg hela nästa vecka, kanske värt att åka till bodafors för det, ingen pluggar på samma tentor som mig ändå.

blir lång tid utan <3 men det behöver jag väl antar jag.

ska förresten försöka bättra mig och skriva oftare och kortare istället för aldrig och jättelångt bara skitsnack,
puss

we'll make them fall

take these bones and crush them all against the ground
don't need them -been running away with them all this time

take these thoughts and cast them into oblivion
don't need them -fucking it up for me for so long

take our hearts and crush them all against the wall
we love them but they've been fucking it up for us for too long







Jag kan inte tänka jag är så nervös,
har ett sjukt viktigt samtal att ringa som jag skjutit upp jättelänge
idag kan det gå åt helvete för mig på riktigt.

en cigg på det tack.

isolation

Jag har fått massa hemska utslag i ansiktet av någon anledning, förmodliget stressrelaterat på något sätt, så jag har flytt till bodafors och försökt kurera mig med massa gratis mat & slappande för att få inre ro. Kan ändå inte slappna av eftersom jag vet att jag har hur mycket som helst jag egentligen borde göra. Men så lite som jag träffar min familj nuförtiden så behöver jag det verkligen.

Har haft en bra och ganska lugn helg faktiskt, som jag tog mig friheten att starta en dag för tidigt för att åka till nässjö och mysa med kim, blev  lite inslag av ganska mycket vin på fredagen & lite capsande på lördagen också. 

Hur ska jag klara mig med mindre än varje helg??

You touched my tralala

Oktoberfesten överträffade min låga förväntningar, jag vill ju inte ens gå dit från början. Och när jag kom konkandes på filmkamera & stativ plus min stora väska (15 minuter sen som jag alltid lyckas bli) får jag höra att vi inte har något spex längre, eftersom vissa killar tydligen inte klarar av att bjuda på sig själva lite & se det underhållande i att strippa till rammstein för 50 pers :o Lite putt stämning på kåren mellan oss pga det. Men sen tog jag fram min kamera och livade upp iaf mitt eget humör, resten av sexet blev ganska upprörda av att få en kamera i ansiktet och på andra ställen hela tiden. Jag var supernöjd och gick runt och kände mig som värsta dokumentärfilmaren :) ska lägga upp lite här sen. "sexkreation bakom kulisserna" många fina citat och diverse rumpor&bröst fastnade på bandet.

Spexet räddades i sista minuten av Gunther & the sunshine girls, vi brudar fick helt enkelt stå för nakenheten under kvällen, min såkallade kjol var nog den kortaste jag någonsin haft, så jag fick anstränga mig lite för att inte visa alltmöjligt. Som av en slump så valde nya sexet att köra "huvud axlar knän & tår" som spex.. men jag&ann valde att avstå :p

Efter en mängd weisbeer, bratwurstar & surkål och lite filmande och plockande, så stog jag inför beslutet ifall jag skulle orka dra på mellanfest & börja dricka eller dra hem och göra ingenting... ni kan ju gissa vad det blev. Den enda alkoholhaltiga drycken i min ägo var dock någon slags brasiliansk tequila som blev kvar från en efterfest en gång. Det är nog det äckligaste jag någonsing druckit, och det fanns ingen citron eller salt heller. Men alkoholistgenerna i mig var på g så det var bara att börja hälla i sig och hoppas på att inte spy. Ett antal shots senare är jag mer än redo att festa loss på kåren d: Som tur var så hade jag en nykter camilla vid min sida som vaktade mig.

När jag senare står i baren och ska köpa 2 cider för mina enda 40kr (ja ni läste rätt det får man TVÅ cider för på kåren d:) säger nån från förfesten, som skrattat åt mig när jag förtvivlat försökt få i mig äckelskiten innan, på skämt att "simone du ska inte ta en tequila då höhö"
Och det skulle jag visst det tänkte jag, (trots att camilla "starkt avrådde mig") och beställde en tequila och det var nog den godaste jag druckit i jämförelse! (ja, en tequilashot kostar 30kr)
sen blev det dans.

& idag har jag varit kalasbakis och försökt plugga matte utan att lyckas ett dugg.
nu funderar jag på att planka till nässjö och tigga lite kärlek.


jag tyckte jag var glad..

men vafan, bara att låtsas så när folk kollar va.
jobbig kväll framför mig och inte alls taggad,
oktoberfest borde vara jättekul men inte just nu.

hoppas att uppmuntringen kommer  i flytande form,
kan behövas om jag ska dansa i kortkort & sånt d:

ses på kåren people!





i can't feel you from here you know

RSS 2.0