so much drama

Mitt liv känns lite som en dålig såpa just nu och jag har ingen ork eller lust att hantera det.

Imorgon har jag och Pernille bestämt oss för att mötas klockan 10 & köpa oss varsit medlemskap på ett träningscenter. Om inget oväntat händer (man vet ju aldrig jag kanske glömmer bort det, eller blir allvarligt dödssjuk eller nåt) kommer jag att ha tränat imorgon för första gången på ett halvår typ. Jag har även inlett mina 2 alkoholfria veckor och det känns helt okej, trots min känslomässigt förvirrade situation som i vanliga fall kunnat botas med fest.


söndagsvrak

Fyfan vilken hård helg. Ut med Heidi i fredags, övermycket fisk. Evys 25års-fest igår, mycket allt möjligt. Hann med en härlig bakisförmiddag med Lea igår vi åt big mac och såg Trainspotting (men vi valde att blunda oss igenom vissa scener som magen helt enkelt inte klarade av). Och idag fick jag en guidad tur i Rosengård, men ingen pizzasallad. Nu har jag ont i huvudet, ont i fötterna, ont i hjärtat, ett blåmärke på armen, allmänn ångest och lite skakig. Överväger 2 vita veckor.

Och för att fortsätta på temat i föregående inlägg: jag gjorde toast för en stund sen.. GLÖMDE OSTEN! Den är ju till och med viktigare än brödet.

Och jag saknar Megan.

vem har stulit mina bra hjärnceller?

Gissa vad jag hittade längst ner i min väska förut?
Min strömsladd till datorn.
Kul att jag köpte en ny igår för 400kr.

min första höstdag

Idag bestämde jag mig för att erkänna slaget förlorat och välkomna hösten. Jag virade in mig i min nya lyxiga, enorma halsduk, köpte en take away chai latte och strosade runt på kyrkogården/parken jag bor vid. Den är så stor så där inne bland träden hör och ser man inte bilarna och stadsbullret längre. Jag hörde fåglar och såg en ekorre (trodde jag såg en hare också men det var en liten hund) och det luktade höstskog, inbillade jag mig iaf jag är ju ganska täppt i näsan. Men jag anser mig ha haft en äkta naturupplevelse i höstrusket och det var mysigt.

Sen köpte jag röd hårfärg och färgade om håret till AIV. Jag impulsfärgade det rött i Amsterdam men det behövde en omgång till.. Och sen åt jag överdrivet mycket choklad (antidepressivt) istället för mat.


nästan ingenting

Idag har jag:
vaknat (typ 14.00)
druckit varma koppen
rökt en cigg
badat
fönat håret
somnat igen
vaknat igen (typ 20.00)
klätt på mig
gått till affären
gjort toast
rökt igen
lagt mig i sängen
ätit godis
fixat msn på datorn
skrivit dethär

& nu ska jag nog sova igen

dagen efter amsterdam

Fortfarande för mycket och för extrema upplevelser för att jag ska kunna få ner en sammanhängande text om det. Har nästan sovit hela dagen, endast gått några hundra meter från dörren och köpt en strömsladd till datorn för den glömde jag tydligen. Inte så chockerande eftersom jag typ fortfarande var full igår morse när jag packade.

Fortfarande helt slut men det gör inget, jag har inga måsten eller planer alls de närmaste dagarna. Underbart!

good girls go to heaven, bad girls go to amsterdam

Jag är för bakfull för att skriva nåt mer än att vi har det sinnesjukt bra. Och det bästa är att det är nästan fyra dagar kvar! När vi kommer hem måste jag nog sova i 3 dygn för att återhämta mig.

RSS 2.0