the little things in life

Hej bloggen, hva så?

Har nu varit arbetsfri i snart 2 månader.. de första 6 veckorna råkade jag leva som om ingen morgondag fanns, mitt bankkonto var obegränsat och att jag skulle få ett nytt jobb bara sådär utan att behöva söka.

Konstigt nog så var det inte så verkligheten såg ut, bankkontot var helt plötsligt tomt och det där jobbet jag räknat med verkade mer och mer osäkert. Oups! Vände mig till danska soc som gärna ville hjälpa mig - Nästa månad. De tyckte visst att jag fått tillräckligt med pengar i januari för att leva på i 2 månader...

Så nu är jag fattigare än en hemlös gubbe som bor på strøget. Meeen jag ser ljust på livet ändå. Man kan faktiskt leva på havregrynsgröt & pasta och sånt. Och jag har på något vis lyckats festa ca 4 gånger i veckan utan en krona i plånboken.. tillexempel genom att 1. ha massa alkohol hemma som tack för att man jobbade som bartender på en privatfest (där det även ingick gratis bar för bartendern = gratis fest) 2. känna folk som känner folk som kan skriva upp en på listan 3. Bo precis runt hörnet och gå till klubben utan jacka fast det är svinkallt, så man slipper betala garderob 4. Ha generösa vänner/ festa med killar.

Och just nu tillexempel sitter jag på Ninnis jobb och njuter av gratis internet och gratis chailatte & äppelmuffin. Och i allmänhet spenderar jag mest dagarna med att sova och läsa böcker och dagdrömma. Men från och med nästa vecka har jag förhoppningsvis fulltid på juicebaren som äntligen öppnar. Annars vet jag inte vad jag tar mig till.. orka söka jobb :o

Till sist, hur fan kan det vara såhär olidligt fucking iskallt när det nästan är Mars?!?!? Fick ta på mig cirka 4 lager kläder när jag skulle hit så jag kunde knappt gå för jag var så stel. HIT MED SOMMAR (& roskildefestival)

Puss&knus&kärlek till alla medmänniskor!

guess who


RSS 2.0