the perfect day / take me on

Önskar fler dagar var som denhär.
Frukost på stan med mamma, lite småshoppande inför kvällen i mysigt soligt höstväder.
Hem till en städad (gjordes igår) lägenhet och äta lunch till svängig 80talspop som bara får en att vilja dansa runtruntrunt. Inget jobb ingen stress och inga bekymmer idag inte.

And tonight copenhagen is going crazy;

TUBORGS JULÖLSPREMIÄR

lika stort som midsommar i Sverige ungefär.




dessutom har jag mysigt sällskap!




konsten att pulla

Har jag fått lära mig idag av en expert inom ämnet.

"Alltså det finns ju olika klasser i spelet och man vill ju att bossen som man ska döda ska slå på den som tål mest.
Så alltså ska den personen slå första slagen eller kasta nåt jävla skit på bossen för att han ska attackera denne personen. Det är ungefär vad som menas med det."


Härstammar alltså från engelskans "pull" och kan t.ex. användas i meningen: "Vi båda springer in samtidigt och jag pullar henne och slåss lite med henne sen får du börja kutta henne."

WoW-kunskap lektion 1 typ.




Nu ska jag sova för längesen, tvättdag imorgon!


du är så jävla fin och skön och mina drömmars tjej, men jag kan aldrig aldrig aldrig bli ihop med dig för du är moderaaaaat

Igår gick jag upp 08.00 (trodde jag) och åkte till jobbet i god tid (började 09.00). Men till min förvåning så var alla ingångar till köpcentret där jag jobbar låsta ;o En man som sett mig gå runt och försöka öppna alla dörrar kom fram och påminde mig om att man skulle ställt om klockan inatt och att den egentligen är åtta. Gissa hur glad jag blev när jag insåg att jag kunde sovit en timme längre. I alla fall så gick jag, i brist på något vettigt att göra i en timme, till huvudbanegården(centralstationen) & satte mig på mcdonalds och åt mjukglass med colasås. Kom på att jag ville ha en cola att dricka också så gick till kassan igen och precis då kom ett gäng med fyra "brats" (iaf mitt första intryck) som uppenbarligen hade festat hela natten och nu skulle ha sitt fyllekäk innan dom tog taxi hem till sina föräldrars villor i snobbförorten. I alla fall så stog en av killarna framför mig i kön och hade lite svårt att bestämma sig så han vände sig om och sa att jag kunde beställa först. Sen insisterade han på att få betala min cola, vilket jag inte hade så mycket invändningar mot. Sen beställde allt möjligt annat till sig själv och tyckte att jag skulle följa med och sitta vid deras bord. Så det gjorde jag och hade en minst sagt underhållande timme innan jobbet. Annorlunda upplevelse att komma osminkad, astrött och nyvaken på väg till jobbet och bli en killes kvart-i-9-ragg. Men är bjuden på middag i villan imorgon om jag vill iaf :p

Sen fick jag jobba 12 långa timmar så var lagom astrött på kvällen.
Det var min gårdag det ungefär.
Idag har jag inte gjort något speciellt förutom en tur till bibblan, och nu ska jag träffa morsan en sväng på stan sen hem till en kompis och få mat. Tur att alla verkar vilja bjuda mig på mat nuförtiden eftersom jag är asfattig och mitt kylskåp är ganska tomt.


Hejsvejs

(ps doktor kosmos äger)

Du är det snyggaste jag sett och gillar rätt musik.
Du har sjukt rolig humor och fantastisk knullteknik.
Du skriver dramatik och läser kvantmekanik, men tack och hej, nästa tjej!
För du är moderaaaaaaat! Moderaaaaaaaat! Moderaaaaaaaat! Du är moderaaaaaaat!

dagen då jag förlorade min spotifyoskuld

Precis hemkommen från en onödigt lång hemresa (genväg som visade sig vara senväg pga spårarbete så fick åka tillbaka och börja om från början och vänta på nattbuss). Och byen var såklart fylld av allt från halvfulla till helfulla & festklädda människor som med sin högljudda glädje vägrade låta mig missa hur otroligt kul dom hade det och skulle fortsätta ha hela natten lång. Alltid lika deprimerande att sätta sig på bussen hem då.

Men är man trött och pank och nypiercad är det ingen bra idé att supa skalle. Även om det var svårt att motstå när min vän med mest dåligt inflytande i hela världen spenderade hela eftermiddagen på att försöka få mig full.. Men jag drack mina cider så långsamt jag bara kunde (eftersom jag fick nya så fort glaset var tomt), ignorerade hans hundögon och svarade bestämt "NEJTACK" när han sa "ska du inte ha en shot simoneee, en liten fisk bara?" och flydde slutligen till lugn bio med morsan istället.

Min tunga var det ju meningen skulle vara helt jävla uppsvullen idag men icke (Y) Då har jag ändå, på typiskt simone-vis, varit sämst på att ta hand om den genom att röka, äta stark mat, dricka alkohol och inte skölja så ofta man ska..

Nu ska jag spendera resten av denna dag genom att njuta av -mitt tack vare och med hjälp av Andreas-nyinförskaffade spotifymedlemskap. Har noll fantasi om vad jag ska lyssna på bara för det och söker på sånt jag ändå redan har liggande. Det enda jag kom på var Frida Hyvönen, som jag saknat sen min andra dator slutade andas.

wild mood swings


Mitt känsloliv är i uppror förtillfället.
Fick totalt sammanbrott häromdagen, kunde inte sluta gråta och skaka. Det bara kom från ingenting. Och lagom till att jag var på väg till jobbet dessutom.

Idag har jag varit barnsligt överlycklig och förväntansfull halva dagen, liksom så jag riktigt hoppade runt. Men nu är jag nere så långt man bara kommer en torsdagkväll när man känner sig ensammast i världen.

Tur att jag har två dagar ledigt nu. Speciellt eftersom jag inte kommer kunna prata normalt med svullen tunga och allt. Ska sova läääänge imorgon, eventuellt städa på dagen, sen bio med mamma.

Första kvällen jag sover ensam sen lördags. Typ 4e totalt dom senaste 3 veckorna.. Konstigt att jag känner mig ensam. Speciellt nu när mamma har flyttat igen.


you will get burned

Dom säger att jag är iskall.
Dom har nog rätt.

Jag kan inte hjälpa det, jag har prövat det förut. Låta någon komma nära, ända in.
Då gick det åt helvete så jag gör det inte igen.

Hellre såra än bli sårad, right?


just a fucking rubrik

Godkväll..

Mitt senaste dygn har bestått av typ: noll sömn, kollade på Zodiac med Jake-loverboy i istället, sen extra tidigt in till stan för att träffa mamma en snabbis innan hon åkte till sjukhuset ett par dagar<3, sen segaste jobbdagen någonsin med tanke på hur trött jag var och att inget funkade, sen när jag väl kom hem hann jag se ett halvt vänneravsnitt och trycka i mig 2 påsar godis innan jag somnade fram tills nu. Great d;

Nu blir det bussåkande, badkarsbadande och fiiilm.

Förresten visar dom världens vidrigaste äckligaste anti-rök reklam nonstop på tv här. Där dom har nån slags pulsåder från en rökare som är fylld med vitt äckligt fett som dom trycker ut från den. Blir verkligen spyfärdig när jag ser den och jag är inte känslig!

Grattis danska sundhedsstyrelsen jag funderar på att sluta d:
Och kanske börja träna..
Och kanske sluta dricka cola..

Hehehe, man kan ju alltid drömma. PUSSYOUGUYS

my feelings are more important than yours

Hej igen.

Klarade jobbdagen, knappt.
Nu ska jag åka till Adam och mysa ner mig i hans badkar, äntligen ladda min mobil som varit död ett dygn, och sen ligga i världens skönaste säng och kolla på film med mig själv tills han kommer hem från fest..

Ska bara få den där jävla bussresan överstökad. Utan musik eftersom mobilen är död.
Har fått massivt återfall på the strokes idag annars. Tror det var för mycket Kimkänsla över dom ellernåt för har inte lyssnat på länge. MEN MEN.,

Tungpiercing på torsdag lutar det åt.
Kommer jag kunna prata normalt på söndag då?
Typ Cici det kan väl du svara på (A)

bloody saturday



Känner mig som att jag festade igår med. Tänker och rör mig i slow motion & anar ett migränanfall komma smygandes.
Om 2 timmar ska jag till jobbet.

Kommer säkert äta nudlar idag igen för orkar inte göra nåt annat. Mitt kök är äckligt. Hela min lägenhet är äcklig. Jag är äcklig. Allt suger, jag har inte ens några cigaretter.

Ikväll måste bli bra. Bara somna i hans armar. Slippa prata om känslor & skit förhoppningsvis..

viktig info

Ungefär exakt såhär har jag spenderat min dag:

  • vaknat bakfull
  • åkt tåg bakfull
  • hälsat på på jobbet bakfull
  • åkt buss bakfull
  • ätit nudlar bakfull
  • legat bakfull i min säng och kollat på dårfinkar & dönickar (en underbar serie från 80-talet som jag har att tacka för mitt namn)
  • kollat på idol bakfull
  • läst/tittat på idol-Nicklas blogg tills jag inte var bakfull längre

Great day!
Dessutom är min mobil död och min laddare är på besök på Lolland, och jag tappade ut massa pengar & förstörde mina skor igår. Allt har bara helt enkelt gått tvärt emot bra..

Har precis muntrat upp mig själv med lite störd musik men nu återgår jag nog till kent eller björk eller nåt mer simone-aktigt. That's it

Eller förresten, hade skitkul igår faktiskt (behöver ju inte låta totaldeprimerad liksom)
och förresten igen kalle är typ såhär skön:

<---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------->


SIMMA LUGNT (som min nya idol skulle sagt)

lunch break

Goddagens

I morse gick jag upp olidligt tidigt och åkte hemifrån halv 9 för att fixa lite ärenden & välgörenhet och sånt. Och nu har jag en timme här hemma innan jag ska till jobbelijobbet och sälja t-shirts. Noll energi till detta men vad gör man när man har äckligt hög hyra? Hoppas jag får en inneboende snart :D

Spenderade typ 10min i köket på att laga min delikata lunch bestående av fullkornspasta med creme fraiche&broccoli och morotsnuggets. Vegmat äger! (Förresten så kallar danskarna sin lunch för frokost & frukost för morgenmad vilket är rätt idiotiskt och förvirrande, men det fattar ju inte dom)

Nu har jag gett mig själv 15 minuters vila (& bloggstund) innan göra-iordningandet och jag tittar på vh1 play listen där dom endast spelar danskproducerade låtar verkar det som. Det är typ det enda jag hör om jag inte har tur med radiotäckningen och kan lyssna på p3, som här om dagen när jag satt på bussen & knappade in favoritkanalen mitt i kents nya singel som jag inte ens visste existerade- lyckorus.

Iaf så tänkte jag lägga in några danska hits som jagat mig de senaste månaderna, för det kanske är intressant vad vet jag d: Men det hinner jag visst inte nu så..

Men jag har ju lyckats uppdatera 2 dagar i rad i alla fall (Y)

heja sverige

Tänkte nyss göra en god gärning för alla er som undrar hur fan jag ser ut nuförtiden osv och lägga in mina kassa mobilbilder på datorn. För att göra detta behöver jag en dator med fungerande usbintag, (alltså inte min). Så jag bestämde mig för att åka två hållplatser bort med bussen till närmaste bibliotek och fixa det. Bara det att så fort jag kliver in på biblan så inser jag att jag glömt sladden ;o Men lånade en bok och en dylan-cd så att resan inte skulle vara helt i onödan.

Man kan kanske tycka att det ju inte är så stor ansträngning att gå till bussen åka två hållplatser och sen åka tillbaka. Men jag bor typ 7 min från min busshållplats och det är FUCKING KALLT i köpenhamn nu. Egentligen är det varmare här än i sverige tror jag men det blåser så in i helvete. Och jag har lite ont om varma jackor eftersom jag egentligen bara planerat att vara här över sommaren.

wellwell..

För er som missade det så var det ju fotboll här i lördags vilket innebar att Köpenhamn fylldes av fulla svenskar i blå-gula kläder och mitt hjärta fylldes av fosterlandskärlek som aldrig förr d: Om jag skulle utvärdera mitt sportintresse i allmänhet skulle jag nog ligga på ganska låg medelnivå, och jag tycker fotboll är ganska trist. Men i lördags, då fan, då hade jag mer än gärna stått i parken med landslagströja och skrikit heja sverige och spottat på danskar. Men jag stog på jobbet som ett fån med armarna upp i luften för att få in p4 på min mobil och lyssnade på matchen, och blev enormt besviken när vi förlorade. Jag hade dessutom slått vad med min kollega för kvällen om resultatet.. så nu måste jag skaffa tungpiercing innan 1november :D

Men fuck fotboll, svenskar är i alla fall snyggare än danskar SÅ DET SÅ.

Förresten hade jag en totaltunderbar kärleksfylld upplevelse igår som slår allt på länge, jag låg i badkaret när min mobil pep till och det var Sara <3 så jag ringde upp henne och pratade tills mina pengar tog slut och det bröts. fyfan vad jag saknar dig pojj!


and so..


Something goes wrong
And all I sought was happiness
And so
In right wing fashion
We'll nurture xenophobia and be strong
In right wing fashion
With paste and generosity

Because no one is safe
From someone somewhere's sweet embrace


And so I have simply decided to dislike you now



Danmarks bästa band vad jag vet heter MEW
& den här låten påminner om något jag känner då & då


GODNATT

grattis

Här kommer en trevlig nyhet för alla som är intresserade av denhär ganska döda bloggsidan (fast förmodligen mest trevlig för mig personligen)

JAG HAR INTERNET I MIN LÄGENHET

Jag kan nästan höra er jubla ända hit.. - mer update och svenska bokstäver i simones blogg, woho!


börjar strax med den utlovade beskrivningen av mitt spännande vardagsliv

RSS 2.0