som att komma hem

Fuck vad hårt det var att gå upp kl 05 idag och släpa väska till flygplatsen och blabla (Dock inte lika hårt som resan dit när jag av apbakis & spydde 2 ggr på flyget). Men riktigt dejligt att landa i soliga København..

Så fort jag landat var destinationen Ninni, med resväska och allt direkt in på (framtida) jobbet Njoy och kramas och uppdateras med henne. Sen långpromenerade vi runt på vesterbro. Älskar älskar älskar älskar solen!

Imorgon kanske jag till och med går upp och springer en runda. Kanske alltså.

Lite trivia som endast jag bryr mig om: Ninni bor på Sønder boulevard som i Thåströms låt Sönder boulevard!! Som att vara Beatlesfan och bo på Abbey road, typ. Inte för att det ju är jag som bor här. Men ändåååå.

London springtime

VÅÅÅR <3 Strosade runt och turistade i lørdags och tyckte jag hade før mycket klæder på mig. Idag ska jag ut & "shoppa" utan att køpa något.. sjælvplågeri?

bla bla bla

Hör & häpna, jag går upp ca 08 varje vardag nuförtiden. Högst ofrivilligt men jag gör det. Försöker komma fram till vad jag vill göra med mitt liv.. Än så länge vet jag att jag inte ska bli ekonom för det har jag prövat. Och inte kock för vill inte röra rått kött. Allt som har med vård eller djur eller naturkunskap att göra är också uteslutet. Imorgon ska jag ta reda på om jag vill bli målare.

Förutom det så har jag fått extrajobb som bartender, kanske bästa jobbet som finns. Förutom mitt ultimata drömjobb: hemmafru åt rik man.

På tal om det ska jag till London på onsdag, tack vare en potentiell sån man :p

Och jag har börjat sakna mitt långa hår.






kärlekslista

  1. Ninni Kjær - För att hon är fantastisk och vill vara min vän fast jag gör dumma saker.
  2. Sara Anderö - Bästa bästa PojjSaja
  3. Kalle Nilsson - Borde komma till köpenhamn och fan hångla med mig. Nu.
  4. Kurt Cobain - Behövs inte förklaras, gudomliga människa återuppstå och bli min tack!
  5. Blogg-Emil - Roligaste killen jag vet, det är sexigt.
Får jag chans på er?

RSS 2.0