distraction

Var meningen att jag skulle blogga just nu men kollar på PH istællet (A)

hej fra københavns hovedbibliotek

Hej kæra vænner. Hær blåser det som fasen men jag ær glad ændå.

Men att vara datorløs i København ær ingen højdare! Detta ska åtgærdas så fort som møjligt.. om inte før eran skull så før min egen d:

Har flyttat till en skabbig lægenhet som delas med två asgulliga polska tjejer, næstan mitt i stan så det ær bættre - men ingen tv! Ær medbjuden på utgång med folk från ena tjejens klass (hon pluggar typ konst) imorgon! Ses fram emot :)

Annars spenderar jag mest kvællarna med P3 i øronen & fantastiska boken the hobbit handen, fast den skulle læmnats tillbaka till biblioteket før en vecka sen minst. Vært att betala lite bøter før den eftersom det ær køtid så får kanske vænta flera veckor in jag kan låna om den annars! Eller så sitter jag i fønstret och kollar ut på mænniskorna på nørrebrogade..

Saknar!!


köpenhamn

Vet inte vad jag inbillade mig.. jag är ju fan kär i den här staden. Vad som helst kan hända, allt är kaos, men min ångest är borta fast den egentligen borde vara rejält påökad.

När jag har tid & ork sen så kommer ni få ett långt ett om min totalgalna bussresa hit och hur det påverkade mina första dagar här :D

Sålänge får ni nöja er med att veta att jag lever och saknar er <3

03.35

Åker jag till Köpenhamn igen.
Kommer gråta på bussen för det känns så hemskt att åka ifrån alla! Kommer gråta när jag kommer fram för jag saknat mamma så mycket.

what's up?

Igår så spenderade jag kvällen hos systrarna Anderö. Det var mysigt som alltid, vi käkade morötter och kollade på Highway - äntligen fick jag se hela! (Cecilia, något måste vara väldigt fel med din dvd). Åh suck snyft grr mums, JAKE GYLLENHAAL alltså <3 Min största kändiscrush efter Thåström och i lite lämpligare ålder med.

Sen kollade vi på Inglorious Basterds (fjärde gången för min del nu) :P Men det var nog bra att jag kunde den utantill så att jag kunde säga till Stina och Sara när dom skulle blunda.

Innan jag åkte till Sara så var jag tvungen att säga hejdå till Kalle och det var ganska sorgligt tyckte jag. Men upptäckte att jag råkat sno med mig en av hans strumpor så jag kan ju gosa med den när jag saknar honom för mycket sen liksom!

Och idag dårå, så har jag varit astrött för jag kunde inte somna igår alls! Sara väckte mig lite innan ett för att dom skulle åka och handla och sånt. Så jag åkte med och fick för mig att det var min uppgift att bära alla kassar, vilket jag la min själ i och bar och bar tills händerna blödde för att sedan inse (eftersom dom stannade till hos sig innan dom släppte av mig) att jag egentligen kunde legat kvar och sovit en timme till.

Sen var jag hos polisen och hämtade mitt nya id-kort. Kändes inte så lyckat att jag ser ut som en liten uppskrämd 13-åring på kortet som ska bevisa att jag är stor nog att komma in på krogen osv. Men men, förhoppningsvis blir det bättre om fem år när jag skaffar mitt nya!

10 minuter senare står jag vid stationen och väntar på den kära 312an och ser en man som står och njuter av en cigarett. Då känner jag att det fan är nog med mina rökfria dagar och frågar honom om han inte kan skänka mig en. Då kollar han väldigt misstänksamt på mig och säger "nej, du är minderårig". Jag blir såklart lite paff och skrattar och säger "nej jag är 20 faktiskt" Då undrar han "har du nåt leg ellernåt då?" Och visst har jag det! Slänger fram mitt färska leg som han studerar noggrant. Sen ger han mig en cigg efter att ha kollat runt för att försäkra sig om att det inte står några poliser i närheten redo att anhålla honom. Tack tack du okände man på stationen, och vilket konstigt och bra sätt att inviga mitt leg.

Nu försöker jag hjälpa min brorsa att planera sin utbildning, tänker mig att han ska bli känd regissör och sen ta med mig på oscarsgalan och liknande. Där ska jag träffa Jake som självklart blir förälskad i mig och så gifter vi oss på en strand i solnedgången.

i helgen var jag hos cecilia så här kommer en gammal snygg en på oss



Älskad du ÄR <3

and then he kissed me

Man I've hade a few..
But they wouldn't quite blow me like you

en julbild lite efteråt



(mina 2 bröder och 2 av mina kusiner den 25e)

Jag fick en pizzasalladland-tshirt i julklapp igår så är världens lyckligaste. Och sugen på pizzasallad. Imorgon ska jag åka pulka och sen till jönköping & mysa/festa med Cecilia & Jake (och kanske Sara?). Så att sova nu vore ju en rätt bra idé..

om ni tycker ni har problem så skulle ni höra mina alltså

För det första, hur kommer man in på krogen utan leg?!

Jag behöver en BRA utekväll och lördag i Jönköping med Sara och Cecilia hade varit optimalt. Jävla krångel det här, hade det varit Köpenhamn hade det inte vart något problem, där hade jag knappt med mig mitt leg. Men nu, nu måste jag typ tigga min lillebror att köpa ut cigg åt mig :P

Jaja, nu ska jag väl lägga mig och lipa lite över det och allt annat som suger för tillfället. Vem har lust att ligga brevid mig, pussa bort mina tårar och hålla om mig och säga att allt kommer ordna sig? Ingen? Nehepp. Tur att jag har Junior (Min gosedjursgris som jag fick i julklapp av min lillasyster).

Imorgon ska jag hälsa på polisen, som vanligt den här tiden på året alltså :D

Godnatt

p.s Jag saknar Mamma!



gott nytt skitår?

2009 får en nog typ en svag femma av tio i betyg. Kanske sämsta året hittills tyvärr och avslutades i samma stil med ett nyår som jag nästan lika gärna kunnat fira framför tvn med en chipspåse.

Ungefär såhär såg mitt år ut i alla fall..

Januari-Februari
Var mest olyckligt kär och allmänt trasig. Tröstade mig med att supa osv med Sara och grannarna, de kvällarna gjorde dock den här tiden jävligt mycket bättre än den kunde varit, till och med ganska bra. Var i Stockholm och såg Oasis också och det var nog enda gången jag lämande Nässjö ungefär d: I Februari hängde jag mest i soffan och kollade på filmer inför oscarsgalan.

Mars-April
Våren på väg.. saker blev allmänt ljusare och gladare. Vaknade upp från min vinterdepression lite (var fan riktigt jävla nere hösten-vintern) Köpenhamnsplaner på G. Bestämde mig för att bli vegetarian. Fortfarande massa häng med Sara, Robin, Pontus osv. Filmnörderi med brorsan, sena nätter, soliga förmiddagar på altanen. Sara var portad från hotellet (haha) Så det var typ sköna förfester och sen gick man till ett dött bryggeriet. Åkte till Jönköping och skulle gå på kåren igen äntligen, men blev för full innan jag hann dit. Fyllde 20 och hade fest i Grimstorp med såklart alldeles för lite folk men ändå askul och flummigt. Tatuerade mig. Min blogg nådde sin peak, skrev massor och bra. Hade två asmysiga helger hos Andreas.

Maj-Juni
Fick en fet iPod helt random precis lagom till min Köpenhamnsresa. Åkte i början av maj och älskade det. Festade och chillade mest och njöt av att allt var nytt och spännande och INTE NÄSSJÖ, träffade nya sköna, intressanta, galna, människor hela tiden. Sökte inte jobb. Och var sämst på att höra av mig hem. Tog igen massa förlorad tid med mamma. Blev mer och mer orolig över henne. Hade aldrig några pengar men behövde inga heller. Allt bara gled på.

Juli-Augusti
Kaos! Allt gick åt helvete med mamma och med lägenheten vi bodde i. Fortfarande inget jobb. Träffade en man(!) som hette Nicholas, bodde där på helgerna och levde ett mysigt helylle parliv nästan. Men på veckorna flyttade jag runt hos vänner och allt var allmänt crazy och ovisst. Förstörde min iPod genom att splilla ananasjuice i väskan en utekväll. En lördag i början av augusti när allt var som mest kaos gick jag förbi en butik och såg skylten "medarbejdere søges" så jag tänkte bara "äh vadfan" gick in med det charmigaste och mest självsäkra leendet jag kunde hitta och lämnade mitt nummer på knagglig danska. Började jobba på måndagen. Hade jättetur med lägenhetsletandet och flyttade in i en tvåa i ghettokvarteren.

September-Oktober
Älskade jobbet och jobbet älskade mig. Färgade mitt hår mörkt igen. Festade med chefen vilket ledde till att vi började dejta lite oskyldigt utan att det var meningen att det skulle leda till mer än så (tänkte jag)! Hade en skitäcklig infektion i min fot. Fick internet i lägenheten och tillbaka kontakten med folk igen <3 Snackade med sara i telefon för första gången sen jag åkt vilket var totalt jävla underbart! Piercade tungan. Andreas kom på besök :) Mamma kämpade sig upp som fan och mådde mycket bättre, vi hade massa mysiga dagar tillsammans.

November-December
Blev dålig stämning på jobbet efter att det lillla äventyret med chefen avslutats. Camilla var på besök och vi hade en galen jättehärlig utekväll. Hade jättelite pengar och cyklade runt i kylan på mammas rosa cykel, jobbade som en idiot och längtade till Sverige mer än något annat! Lyssnade på musikhjälpen dygnet runt i en hel vecka. Åkte hem. Hade mysig vin-middag-glögg-filmkväll med Cecilia och älskade det. Åkte hem till Bodafors och träffade min familj och det var såå skönt. Träffade Sara och det var så jävla rätt och underbart och precis som det skulle igen.  Var ute på hotellet och kommer inte ihåg något alls men den timmen jag förfestade var kul iaf. På nyårsafton var jag mest förbannad (förutom förfesten, den är alltid bäst). Hann med mysiga, roliga, viktiga möten med några andra speciellt underbara människor med. Och nu undrar jag hur fan jag ska kunna åka igen?

När jag skriver om det såhär verkar det så jävla kort. Men så kände jag inte när jag var mitt i det. Helt klart mitt kämpigaste år någonsin alla kategorier. Något säger mig att 2010 inte blir så jävla lätt det heller..



(Enda nya bilden jag lagt upp på mig här sen jag flyttade tror jag, enda normala från nyår ungefär dessutom)

RSS 2.0