antiglamour & mitt älskade jobb

Jag har varit ledig idag, jag sov till fyra ungefär. Det var ett överväldigande projekt bara att fixa nåt att äta (blev inte ens gott). Sen har jag helt seriöst bara legat i min säng hela dagen och typ rökt, haft ångest för allt jag borde få gjort eftersom jag inte är ledig igen på en vecka och allmänt hatat mitt liv. Har kollat på ung & bortskämd också och önskat att mitt liv var som Olgaisabelles eller Karolinas. Whatever om jag hade varit en överdryg människa med noll verklighetsuppfattning. Det kan man leva med.

Istället går all energi jag inte ens har (vem fan har energi på vintern liksom? bara hälsosamma människor) åt till att jobba röven av mig nästan varje dag hela december. Älskar 12 timmars-passen med en halvtimmes rast på hela dagen, komma hem och vara så slut att jag inte ens orkar ta av mig kläderna. Vakna outvilad till en likadan helvetesdag igen. Det hjälper liksom inte att man vissa dagar börjar kl 16, man sover till tvåtiden och går direkt till jobbet iaf.. lägg till den psykiska påfrestningen att vara glad och trevlig hela tiden trots att man kan bli behandlad som skit av gäster och chefer och kockar som tycker man gör nåt fel. (en kategori är exremt överrepresenterad vad gäller detta)


Efter december ska jag inte tillbaka dit. Om jag överväger det kan väl någon stoppa mig, snälla!




jotack

Ack du stackars försummade blogg, jag har inte glömt dig jag lovar! Det är vinter i köpenhamn nu, jag vill helst bara gömma mig under täcket och invänta april. Men jag pulsar ändå till jobbet i 3 cm(!!) snö. Starkt av mig tycker jag.

I övrigt, om jag ska betygsätta mitt liv just nu på en tiogradig skala blir det en stark tvåa. Fuck yeah.

dagens konstateringar

- Efter 2 veckors semester känner jag mig utvilad och riktigt taggad på att börja jobba igen imorgon, NOOOOOOOOOT!

- Kalle gör mig alltid glad

- Tvättstugor finns bara på film

igår




Var jag ute på lunch med Pernille, och som det brukar med henne blev det en hel del vin. Och har man börjat kan man väl lika gärna fortsätta tänkte vi och köpte varsin flaska asti och lite smirnoff och drog hem till mig. Tvingade henne att lyssna på min nya imperietskiva, som tur var så gillade hon den så vi kan fortsätta vara vänner.

Sen drog vi ut och drack shots och dansade. Trevlig måndag. Hejsvejs.

RSS 2.0