stora grejer på gång

2012 fortsätter att briljera.. Flyttar nog snart in till mitten av københavn igen och får en underbar Nanna som roomie, och christiania som granne.

Nu har jag dessutom ledigt i en hel fucking vecka. Det var cirka en evighet sen jag hade det sist.
På onsdag drar jag & Nins till Berlin och härjar. Det blir troligtvis legen... wait for it... dary som någon i någon tv-serie jag sett halva dagen skulle sagt det.
Men før att inte jinxa alltihop med min positivitet så vill jag nämna några saker som suger med det här året:
1. Det är fortfarande vinter. Eller snarare, den har precis børjat. SVINKALLT!!! Min brorsa påstår att jag blivit vek av att bo härnere och att 2 mm snø inte är något att bitcha øver. So be it. Jag hatar vintern av hela mitt hjärta.
2. Jag måste fan børja träna snart. Før allas skull.
3. Har fortfarande inga realistiska mål i sikte angående min framtida karriär. Blir liksom 23 bast snart, dags att det sker något kanske.
Det var det tror jag.

GO 2012

Jag är extremt pepp inför det här året! Speciellt månaden februari verkar extra lovande än så länge; weekend i Berlin med Nins & weekend i Göteborg med Saja.

Hade skypesession med sistnämnda brud förut och vi försökte planera helgen lite.. Huvudattraktionen är ju att vi ska se Kapten Röd spela på vartvardetnuigen? Men om jag kommer på torsdagen ska vi kanske gå ut då? Och sen koncerten på fredagen, då kanske vi dricker ett par glas vin eller några skinny bitches (LCHF-style) innan och efteråt är vi säkert helt uppåt och taggade och går ut igen, kanske? Och på lördagen ska vi ju definitivt ut - det är ju lördag liksom. Men sara är ju inte ung längre säger hon och pallar ju inte flera festkvällar i rad.. eller gör hon det?! Eller ska vi bara sitta i hennes soffa hela helgen och ha massagetåg? Dilemma!

Vi diskuterade även andra saker, som meningen med livet.

Har slutat på mitt ena jobb med, räknar med några jobbmässigt lite softa månader nu. Tycker jag är värd det efter ett halvår med fulltid + deltid.

RSS 2.0