sista dagen

På månaden. Ekonomiskt sett alltså. Imorgon finns det inget som tar en, jag är kung kung kung i baren osv.. men idag är jag pank och bakfull som vanligt. Sov till fem, hittade 3 st tvåkronor i min klädhög på golvet. Köpte en cola och gick i regnet (det regnar alltid här i köpenhamn nu för tiden) till biblioteket där jag nu sitter och tycker synd om mig själv och längtar tills imorgon.

I fredags var det en typisk gå-ut-efter-jobbet-på-en-fredag-natt. För det första är man helt slutkörd i huvet och kroppen. För det andra köper folk alldeles för mycket alkohol - öl, vodkaflaskor & gammeldansk(!) rullar in på bordet. För det tredje så blir jag aspackad och pinsam och får för mig att jag ska med en kollega hem till malmö. Det tyckte inte han. Det budskapet missade jag totalt. Jag kommer dö nästa gång vi ses, vilket är på fredag.

I lördags mådde jag skit hela dagen på jobbet. Sen ville jag bara hem och sova, men då skriver Lea att hon är ute och jag tänker att jag kan ju titta förbi baren som ändå ligger på vägen. Har inte sett henne på een månad eller nåt liksom. Eftersom jag inte har några pengar passar det mig väldigt bra att Lene (restaurangchefen) är sugen på att sitta kvar efter jobbet och snacka och dricka vin. Hon dricker ca ett halvt glas, jag resten av flaskan. När jag väl vinglar in på baren Lea var på är klockan typ halv fem och hon har stuckit. Så jag stannar kvar och dansar med folk jag aldrig mött tills det stänger, sen går jag hem.

Igår mådde jag inte heller så bra, men pernille lockade med mig ut efter jobbet ändå. Härlig helg. Fantastiskt liv jag har. Helt förstörd. Nu stänger biblioteket så jag ska väl hem och sova. Det regnar iaf inte längre.   

ready for the floor




27 augusti 2010, en sorglig dag. Jag kommer inte att tokdansa till älskade älskade Hot Chip på vega ikväll.. nej jag ska servera mat & dryck på tivoli till ljudet av danskarnas älskade Sanne Salomonsen. Inget ont om Sanne men fyfan vad ovärt. Hade övervägt att sjuka mig men på promenaden får man sparken om man är sjuk på en fredag, typ.

Men nästa vecka kanske jag får se cici twist en stund.




donnie blondie & en webcam



Jag sitter med den lilla vita datorn (som faktiskt fungerar) på biblan för att få internet. Det regnade på vägen hit så mitt hår är lockigt. Jag myser som fan och lyssnar på Kent - Vals för satan om och om igen.

Jag är ledig idag, enda dagen på hela veckan. Ska spendera resten av dagen med att gå hem i regnet och sen laga (mormors) tortellinisoppa och läsa ut Jack.

Typ en vecka kvar till lön (ja jag är pank igen, spelar ingen roll hur mycket jag får visst). Och den 29september, 2 dagar efter min helvetessommar på tivoli är slut så drar jag till Amsterdam. Med folk från jobbet. Ironiskt nog haha, men dom bästa.

mmmm marinerad vitkål

Nästan helt fantastisk dag i Malmö med mamma; god mat, sol & shopping. En lila påse från systembolaget (tror det är mitt femte inköp där nu), snus & massa massa pizzasallad smugglades in i danmark. Hade njutit betydligt mer av dagen om jag inte vore så  bakfull bara.. Jag tror jag behöver en pojkvän ellernåt annars ryker väl levern snart.

sen sist (förutom det vanliga alldeles för mycket jobb & alkohol men ingen sömn):

- underbara kalle var här några dagar med ska-vi-sticka-åhman, jag-kan-visst-snacka-danska-adam & jag-går-hem-och-lägger-mig-jeff
- jag har blivit blond igen
- jag har en dator som internet fungerar på
- Lea, min bästis på jobbet, har slutat. Om en vecka slutar Heidi & då är jag den enda kvar sen starten.
- på måndag kommer min lillebror i 3 dagar
- Hot chip spelar i danmark snart men jag jobbar den dagen
- jag tvättar just nu mina kläder för första gången på... jag vet inte ens, men det var så illa att jag konstant behövde gå till netto och köpa strumpor och trosor
- jag åt nästan en hel förpackning ben&jerrys till frukost och nu mår jag lite illa

RSS 2.0