jkpg by night


ikväll har:


jag gett en fluga (alltså inte insekt utan slipsalternativ)  som man har på snoppen  http://www.karleksbutiken.se/p.asp?p=598   till en amerikan i födelsedagspresent

en spanjor frågat om jag vill gifta mig med honom

en hollandare räddat mig från en extremt sliskig spanjor

en flintskallig göteborgare köpt en ros till mig för att jag var "den snyggaste blondinen i jönköping"







niiiiiiiiiiiiiiice.
återkommer om ålandsresan osv, riktigt kul har det varit iaf. Godnatt


ska det aldrig lugna ner sig?


Sjuuuuuuuukt mycket fylla och pluggande just nu! Dessutom extremt lite sömn, och massa stress av olika anledningar..
Ålandsbåten idag, någon slags impuls-shotande på kåren i tisdags som slutade med tysk sprit , drinking games och efterfest hos mig, och på fredag är det födelsedagsfest. Har varit på seminarie nu och pratat inför massa folk på engelska- om leadership och shit alltid lika trevligt att stå där framme!

Dags för powernap sen packa, duscha, åka! Tentaplugg på bussen till Stockholm kanske? Troligt, alkisjohan har liksom redan börjat förfesta :o




du fattar inte hur mycket




HJÄRTA

jag vill vara hos dig nu

kriget med mig själv



jag e den felande länken, jag flyger B-femtitvå
jag e en treackords hora, jag e hedning kom rädda min själ

jag e från Venus & Mars,  extra terrestrial
jag e ett 3-D-monster, jag e århundradets maskerad

jag går på löpande band, kamikazefilosofi
din förlorade son & dotter
men det skiter vi i


jag behöver en mun till för att kunna andas
ett hjärta till för att inte stanna
en mun till för att kunna andas

för jag är förlorad i kriget med mig själv


söndag = pizza


Ungefär hela dagen har gått och i äkta bakfyllesöndag-anda så har jag knappt rört mig från sängen, Tack vare det så börjar jag ju komma igång med mitt bloggande nu. Har blivit lite småbesatt av att läsa folks bloggar den senaste tiden, så jag kände att jag ville  skaffa en egen...

Nu lär jag ta mig upp ur sängen, köpa 2 feta pizzor och dra till johan och kolla på Gudfadern!

ännu en helg


Har haft en typisk studentvecka, med fest x4 och lite sistaminuten-varauppehelanatten-pluggande. Kan ju börja med att berätta om min inte så lyckade pluggnatt i torsdags; min grupp hade bestämt att träffas kl 9 fredag morgon för att sätta ihop arbetet som hade deadline kl 15. Det var torsdag kväll och jag hade fortfarande inte kommit någon vart med min del så jag visste att jag hade en lång natt framför mig. Tog mig till skolan för att sitta i lugn och ro, men internet & msn har en förmåga att stjäla fokus från det man egentligen ska göra. så de första timmarna gick mest åt till strunt.

 Klockan halv tolv kom andreas förbi, vi skulle cykla till shell & fira att det var 23e & de efterlängtade pengarna hade kommit. En liten tradition vi har infört eftersom vi alltid har slut på pengar. Och vi är inte de enda personerna som kommer till det enda nattöppna stället i stan efter 12  natten till löne/csn-dagen kan jag lova. Jag köpte mig lite godis, cola och dextrosol för att klara natten.

 Tillbaka till skolan för att plugga, trodde jag.. det visade sig att jag var utelåst från datasalen jag suttit i. Träffade några andra nattpluggare som försökte hjälpa mig komma in med sina passer-kort men det gick inte det heller. Jag fick sätta mig i en annan datasal, men eftersom böckerna var inlåsta så kom jag ungefär ingenstans. Det bästa var att jag inte sparat det sista jag skrev. Så klockan 2 gav jag upp, gick hem, somnade vid 3, gick upp vid 6, var i skolan vid 7 igen. Fortfarande låst, inte ens städerskorna kom in. Fick gå till vaktmästaren, som berättade att rummet var låst eftersom det varit service där dagen innan (när jag först satte mig var det en papperskorg i dörren så man kom in, inget jag tänkte på eftersom det är så ofta i datasalarna). Nu hade jag ungefär en och en halv timme på mig att skriva min del. Blev i stort sett klar och rätt nöjd till och med.. men fyfan vad trött jag var.

 Sen satt vi halva dagen för att pussla ihop arbetet och skriva analyze & conclusion. När vi var klara var det bara direkt till hemköp, handla mat med olle och johan. Sen käkade vi tacos & gick och capsade. Och med tanke på hur trött jag var så behövde jag inte capsa länge innan jag kände av cidern. Precis lagom lyckad kväll med bra folk & fint väder. Kände rätt fort att jag inte skulle orka gå ut, så gick till mcdonalds med johan och vi hade en hetsig diskussion om.. ja allt möjligt, men sen blev vi sams igen.

 Var riktigt skönt att gå och lägga sig den kvällen kan jag säga.


egentligen inte mitt första inlägg


... men vi säger så


Varför är jag för korkad för att ändra design på bloggen? d:

Sjukt trött efter en massa festande i helgen plus tisdag och igår, samtidigt som man ska vara i skolan och skriva ett arbete om "globalization's impact on companies strucures" eller vad det nu är. Extremt tråkigt och omotiverande! Därför sitter jag hemma istället, skulle ta en såkallad powernap men fastnade vid datorn istället. Ovanligt.

Dags att sova!

RSS 2.0