kom säger dom

Okej, bloggtorkan ar over och det ar inte et skit synd om mig langre forutom franvaro av pengar pa mitt bankkonto och narvaro av bakfylla i min kropp, men det ar ju nastan ett konstant tillstand dessa dagar. Megan har flyttat in och hennes motivation till att inta alkohol och ga ut och mota attraktiva danska man ar pa topp. Varan dagliga dialog som brukar paga i koket vid 7-8tiden pa kvallen nar jag har varit uppe ett par timmar ungefar och segar mysklader och vi sitter och hetsater kex med nutella och spionerar pa folket pa temple bar.

M: Wanna go out tonight?
S: Sure.. why not.

Ska tillagga att det har uttalas utan ett enda spar av entusiasm. Ungefar som att hon sager "kan du ga ut med soporna?" och jag svarar "mm snart" utan att titta upp fran tidningen jag laser.

Sen badas det och sminkas och provas klader och dricks billigt vin fran netto tills vi kanner oss klara med det. Efter det vet man aldrig hur kvallen slutar men nastan alltid i en harlig dimma. En sak ar saker daremot: Jag alskar kopenhamn och jag alskar att det snart ar var!

Dessutom alskar jag att jag ska till hultsfred i ar. De kan nastan lika garna dopa om den festivalen till Simonefestivalen med tanke pa att de nastan endast bokar band jag alskar och alltid vill ge mig gratis biljetter. I ar i utbyte mot att jag satter upp affischer under varen. Helt klart vart.

Nu ska jag sova bort min huvudvark, skramla ihop nat att ata i mitt nastan tomma kylskap och sen ga ut med Megan & hennes besokande brittiska van.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0